Barrachina recolza la innovació i el talent del sector ceràmic de Castelló en el XVIII Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i Paviment Ceràmic Qualicer

Barrachina recolza la innovació i el talent del sector ceràmic de Castelló en el XVIII Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i Paviment Ceràmic Qualicer
05/03/2024 -

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, recolza la innovació i el talent del sector ceràmic de Castelló en el XVIII Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i Paviment Ceràmic Qualicer 2024 que es desenvolupa este dimarts 5 i el dimecres 6 en la Cambra de Comerç de Castelló.

La primera presidenta de la Diputació ha participat en la inauguració del congrés on ha alçat la veu en suport al sector ceràmic de la província i ha posat en valor la consolidació d’este esdeveniment “que ha evolucionat fins a convertir-se en un congrés mundial de qualitat del revestiment ceràmic en el qual participen referents internacionals per a aportar la seua experiència i coneixement del sector”. La màxima representant de la institució provincial ha afegit que, al llarg dels anys, Qualicer “ha ampliat el seu horitzó, sent testimoni del dinamisme i la potència de la ceràmica que ha impulsat l’economia de la nostra província al món”.

Qualicer és una de les iniciatives que impulsa la institució provincial com a suport al sector ceràmic. Sobre aquest tema, Marta Barrachina ha ressaltat “el compromís inequívoc de la Diputació per ser el paraigua sòlid i protector de la nostra indústria ceràmica, la nostra Terra de Ceràmica”. “La nostra posició és de suport incondicional a esta indústria innovadora que no sols contribuïx significativament al desenvolupament econòmic, sinó que també representa el 23% del Producte Interior Brut (PIB) i el 21% de l’ocupació a la nostra província”, ha subratllat la presidenta del Govern Provincial.

La presidenta de la Diputació ha continuat destacant que la ceràmica de la província de Castelló “ha transcendit davanteres i gràcies a la ceràmica, Castelló és present a tot el món, consolidant-se com un referent mundial en este sector”. Així mateix, Marta Barrachina ha reiterat que “la innovació, el talent i el futur de la ceràmica necessiten del suport i la col·laboració activa de les institucions i estic convençuda que en este Congrés que hui inaugurem coneixerem importants respostes de present i futur per a continuar sent referents ceràmics a nivell internacional”.

“Des de la institució provincial ens comprometem a continuar sent un aliat estratègic en la promoció de la investigació, el desenvolupament tecnològic i la formació de professionals, fomentant així un entorn propici per al creixement sostenible d’esta indústria”, ha afegit la presidenta del Govern Provincial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari