Compromís demana la recuperació de totes les freqüències de trens eliminades en la línia València-Vinaròs

Des de la coalició han remarcat que el servei continua sent “decebedor” i està “complicant la vida a molts usuaris”, per no adaptar-se a les seues necessitats

Compromís demana la recuperació de totes les freqüències de trens eliminades en la línia València-Vinaròs
08/07/2021 -

Compromís ha reclamat la recuperació “sense més dilacions” de totes les freqüències de trens eliminades amb la pandèmia en la línia València-Vinaròs i qualsevol altra que s’ha vist afectada per aquesta “dràstica i tan nociva mesura”.

“Ábalos s’ha mostrat inflexible en algunes relacions com la de Castelló fins al Maestrat, una comarca que no ha vist recuperats els seus serveis eliminats en la seua integritat com sí que ocorre en unes altres”, ha assenyalat el senador i portaveu de Compromís Carles Mulet, qui ha afegit que el tren recuperat de Castelló a Vinaròs amb fi de trajecte a les 14.45 hores “soluciona ben poc” i el de les 15.25 hores cap a Castelló amb arribada a les 16.25 “també”.

Des de la coalició han remarcat que el servei continua sent “decebedor” i està “complicant la vida a molts exusuaris”, per no adaptar-se a les seues necessitats. Així el senador ha recordat que és “inconcebible” que un servei de tren deixe franges horàries estratègiques per al correcte funcionament del tren com de 9 a 14 hores en tots dos sentits, amb espais buits de més de quatre hores i que es repeteix a la vesprada des de les 17.50 fins a les 20.10 hores entre Castelló i Vinaròs o des de les 15.25 fins a les 18.30 en sentit invers.

“Aquesta oferta sembla dissenyada perquè ningú utilitze el tren, perquè hagen de tornar els usuaris a la inseguretat, a les carreteres i la contaminació”, ha lamentat. “El mateix alcalde socialista de Vinaròs està reconeixent el mal servei, que segueix sense recuperar-se i en mal horari”, ha apuntat Mulet, que li ha convidat a traslladar als seus caps a Madrid el “malestar” existent i al fet que secunden a través dels seus senadors les mocions que van en la línia de reclamar millores.

La coalició ha recordat que el servei de tren a la comarca “és un nyap més dels governs anteriors, ja que ni és de rodalia ni beneficia a tots els municipis del seu traçat, a més de tindre unes freqüències que no s’ajusten a les necessitats de la gent i amb tarifes més cares”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari