Compromís reestructura els equips de l'Ajuntament i de la Diputació de Castelló

La coalició valencianista reforça així el vessant comunicatiu, el suport a la militància i la implantació del Pacte Verd a les Comarques del Nord

Compromís reestructura els equips de l'Ajuntament i de la Diputació de Castelló
02/09/2021 -

Els equips de Compromís a la Diputació de Castelló i a l’Ajuntament de Castelló de la Plana han reestructurat les seues plantilles i funcions amb l’objectiu de reforçar el vessant comunicatiu, el suport a la militància i la implementació de les polítiques de repte climàtic, digital i demogràfic a les Comarques del Nord de cara als comicis de 2023.

En el cas de la Diputació, Laura Castillo assumirà la coordinació del grup, fins ara dirigit per Joan Antoni Ginés, i tindrà com a repte apuntalar els principis del Pacte Verd Europeu a les polítiques de transformació econòmica i social dutes a terme per Compromís a les comarques de Castelló. Es tracta, concretament, de consolidar accions estratègiques com la implementació de la RSU selectiva porta a porta als municipis, el desenvolupament del Pla Director de l’Aigua i del Pla de Transició Energètica, així com la continuïtat del Pla de Digitalització per a empreses i cooperatives.

Les funcions de l’àrea de comunicació passarà a dur-les a terme Lydia Ferrando, periodista graduada a l’UJI amb experiència professional a l’Agència EFE i al diari digital Castelló Extra. Ferrando compta també amb un clar recorregut en el món associatiu, que ha desenvolupat com a tècnica de comunicació en el Consell de la Joventut de Castelló i en la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Castelló (FAMPA Castelló Penyagolosa) i com a voluntària en la Federació d’Associacions d’Alumnes (FADES), d’on és la presidenta, i en l’Associació d’Esplais de Castelló (AECAS).

Per una altra banda, Jose Luis Sanblas substituirà a Irene Navarro i s’encarregarà de les tasques de comunicació i premsa del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de la capital. Sanblas, especialista en noves plataformes digitals i comunicació pública, és graduat en Periodisme per l’UJI i màster en Gestió i Estratègia en Social Media per la UOC. La seua experiència en comunicació institucional l’ha desenvolupada amb anterioritat al mateix Ajuntament de Castelló i, més recentment, a l’Ajuntament de Cullera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari