La Diputació estudia la col·laboració promocional amb l'associació 'Els pobles més bonics d'Espanya'

La Diputació estudia la col·laboració promocional amb l'associació 'Els pobles més bonics d'Espanya'
07/06/2022 -

El president de la Diputació considera que la pertinença a l’associació ‘Els pobles més bonics d’Espanya’ constitueix una bona oportunitat per a ampliar l’oferta turística de la província de Castelló,«per a anar més enllà del del ‘sol i platja’ i atraure turistes de països europeus». Així s’ha posat en manifest en la reunió que ha mantingut al costat de la diputada de Turisme, Virginia Martí, amb el president de l’associació, Francisco Mestre, i els alcaldes de Vilafamès, Abel Ibáñez; Culla, Heredio Bellés; Peníscola, Andrés Martínez, i Morella, Rhamsés Ripollés. Aquests són quatre municipis de la província que actualment pertanyen a ‘Els pobles més bonics d’Espanya’.

En el transcurs de la reunió s’han abordat vies de col·laboració entre la Diputació i l’associació, acordant que la institució provincial inclourà en totes les seues accions promocionals apartats específics d’identificació dedicat als municipis pertanyents a ‘Els pobles més bonics d’Espanya’.

En aquests moments, la xarxa de ‘Els pobles més bonics d’Espanya’ aglutina a 105 municipis espanyols, que reuneixen els criteris que marca l’associació per a donar via lliure a l’accés. En aquest sentit, José Martí ha animat que «sol·liciten l’ingrés els pobles de la província amb encant que creguen que poden reunir els estàndards de qualitat exigibles perquè són moltes les persones que a Espanya i a Europa dissenyen les seues vancances a través d’aqueixa via». El president està fermament convençut que «tindre la consideració de ser un dels pobles més bonics d’Espanya representa un segell de qualitat que contribueix a millorar el posicionament de les destinacions turístiques».

Per part seua, la diputada de Turisme ha incidit en què “el públic europeu busca marques turístiques reconegudes” pel que la col·laboració promocional de la Diputació amb ‘Els pobles més bonics d’Espanya’ “incrementarà l’interés nacional i internacional per la província i contribuirà a diversificar la nostra oferta turística, perquè és obvi que tenim platges de gran qualitat, però també un interior que guarda joies naturals i culturals que per a molts públics encara estan per descobrir”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari