La Diputació i Altur Hosbec estudien canvis a 'Castelló Sènior' per a adaptar-ho al mercat actual

La Diputació i Altur Hosbec estudien canvis a 'Castelló Sènior' per a adaptar-ho al mercat actual
29/04/2021 -

La Diputació i l‘organització Altur Hosbec Castelló, que agrupa empresaris hotelers i turístics de la província, coincideixen en la necessitat redefinir el programa de vacances ‘Castelló Sènior’ amb el qual la institució subvenciona parcialment els viatges que realitzen les persones majors de les comarques de Castelló dins del territori de la província. Així s’ha posat de manifest en el transcurs de la reunió celebrada a mig dia de hui al Palau de les Aules, a la qual han assistit el president de la Diputació, José Martí, la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, el president d’Altur Hosbec Castelló, Alexis De Pablo, i el vicepresident d’Hosbec Comunitat Valenciana, Javier Gallego.

Segons ha explicat José Martí, del que es tracta és de “repensar el model, potenciant el vessant social del mateix i adaptant-lo a la realitat del mercat actual”, un objectiu comú en el qual treballaran les parts, de cara al venciment de l’actual contracte, que es produirà el juliol de 2022″.

El president ha posat de manifest que el programa “es pot millorar, estudiant la viabilitat d’iniciatives d’èxit com el bo viatge impulsat per la Generalitat Valenciana a través de Turisme Comunitat Valenciana, o altres propostes que es puguen posar sobre la taula”. En definitiva, ha conclòs, “del que es tracta és de beneficiar més als usuaris i al sector turístic, del qual la Diputació és un claríssim aliat”.

Per part seua, Javier Gallego ha assenyalat que “hi ha una cosa que és contradictòria i que l’administració ha d’assumir, que mentre tots els programes turístics parlen de qualitat, l’administració impulsa programes en els quals preval el preu més baix”. És necessari eixir d’aquesta dinàmica contradictòria “que fa que els principals hotels queden al marge o que aquells que participen ho facen a costa de perdre diners o rebaixar qualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari