La Diputació aposta per impulsar un ambiciós pla d'inversions per als dos pròxims anys

José Martí trasllada a l’oposició la seua proposta per als proposats de la Diputació de l’any 2022

La Diputació aposta per impulsar un ambiciós pla d'inversions per als dos pròxims anys
27/07/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, ha continuat aquest matí amb la ronda de contactes amb els portaveus dels grups de l’oposició per a començar a treballar en els pressupostos de la institució provincial de 2022.

Després de la reunió ahir amb els representants del Partit Popular, José Martí, acompanyat per la vicepresidenta, Patricia Puerta, ha traslladat hui a la portaveu de Ciudadanos, Cristina Fernández, les línies bàsiques de l’equip de govern que formen PSPV i Compromís per al pròxim exercici, “perquè creiem que és important que entre tots aportem i siguem capaços de sumar per a la reactivació econòmica de la província”, ha assenyalat Martí.

El president de la Diputació ha recordat que “una de les premisses des que hem arribat és el consens i el diàleg, alguna cosa que crec hem demostrat amb escreix en les nombroses declaracions institucionals i mocions que hem aprovat tots els grups polítics”. Per això, assenyala que, “ara més que mai, quan hem de donar una resposta clara a una societat i uns municipis que necessiten del suport de les institucions, hem de ser capaces de sumar idees i continuar impulsant la recuperació de les nostres comarques”.

L’equip de govern està treballant, entre altres iniciatives, en la posada en marxa “d’un pla d’inversions per als dos pròxims anys destinat a ajudar als ajuntaments en el desenvolupament d’obres per als seus respectius municipis”. Al costat d’això, “un altre pla lligat al Fons de Cooperació que aniria dirigit a cobrir la despesa corrent de les corporacions locals i que, a més, hauria d’incloure criteris a favor dels pobles amb menor població”.

D’altra banda, José Martí també ha donat a conéixer la intenció de modificar el reglament de la institució “ja que volem que es reculla de manera decidida el poder fer reunions amb els alcaldes i alcaldesses de la província de manera sectorial, ja siga per comarques o per partits judicials”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari