La Diputació de Castelló mobilitza el seu potencial cicloturístic al I Fòrum Castelló Cycling

La Diputació de Castelló mobilitza el seu potencial cicloturístic al I Fòrum Castelló Cycling
15/11/2023 -

La Diputació Provincial de Castelló, en el seu desig per explotar el potencial cicloturista de la província, ha celebrat aquesta setmana al l Fòrum Castelló Cycling que organitza la institució amb el desig d'”aconseguir noves metes per a les quals Castelló està preparada”.

Així ho ha considerat el vicepresident segon de la Diputació Provincial i diputat delegat de Turisme, Andrés Martínez, qui ha presidit la inauguració del Fòrum de Cicloturisme que ha pres el saló de recepcions de la institució provincial. “Som un escenari únic per a la pràctica esportiva. Però també som un territori excepcional per a gaudir del turisme ciclista. Un vessant esportiu que cada vegada gana més adeptes i que troba a la nostra província un i mil racons únics que descobrir”.

Així ho ha considerat el responsable del departament qui, acompanyat per la gerent del Patronat Provincial de Turisme, Virginia Ochoa, ha inaugurat una jornada que ha comptat amb professionals de primer nivell de l’àmbit ciclista al costat de directius, comunicadors i responsables de l’àmbit turístic lligat a l’esport. “Analitzar el present per a planificar l’estratègia a futur, treballar amb un producte de qualitat, i abundar en els reptes que ens ofereix aquest sector és una obligació per a aquest equip de govern que lidera la primera presidenta de la Diputació Provincial, Marta Barrachina”.

Qualitat en l’oferta i diversitat de producte

El diputat de Turisme ha posat l’accent en la “qualitat en l’oferta i la diversitat de producte” que ofereix la província de Castelló. “Som una província beneïda per la mar Mediterrània i bressolada per un interior que és singular des dels Ports a l’Alt Palància. I el turisme ciclista té una oportunitat en el nostre territori que no volem desaprofitar”.

Eixa oportunitat que se’ns brinda en aquest sector “és una fortalesa que desitgem explotar, perquè sabem que som privilegiats i volem que aquesta via de desenvolupament turístic siga una porta d’entrada al desenvolupament per a la nostra província i especialment per al nostre interior. Perquè el turisme no sols obri noves oportunitats laborals, és garant de desenvolupament, benestar i futur per a una província que portem en el cor”, ha rematat el diputat provincial de Turisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari