La Diputació promocionarà el producte turístic de la província a Sevilla i Bilbao

La Diputació promocionarà el producte turístic de la província a Sevilla i Bilbao
20/06/2021 -

La Diputació de Castelló se sumarà els pròxims dies a la campanya impulsada des de l’aeroport de Castelló per a ampliar l’interés del turisme nacional per la província a través de sendes accions promocionals a Sevilla i Bilbao, aprofitant l’estrena de la línia aèria entre l’aeroport castellonenc i la capital andalusa i la represa de la connexió per aire amb la ciutat basca.

La primera de les cites serà els dies 22 i 23 de juny a Sevilla, per a continuar una setmana després, el 29 de juny, a Bilbao, unes jornades que compten amb el treball conjunt d’institucions com la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Turisme Comunitat Valenciana i diverses entitats empresarials.

El president de la Diputació, José Martí, ha valorat “positivament” aquesta convergència perquè “ens arma de recursos per a poder beneficiar-nos de l’oportunitat que suposa l’obertura de noves línies entre Castelló i altres punts del país”. “És, sense cap dubte, una oportunitat d’or per a atraure a més visitants a les nostres comarques, la qual cosa indubtablement contribuirà al fet que el nostre mercat turístic no sols es veja recuperat, sinó reforçat”, ha afegit.

La primera de les iniciatives, a Sevilla els dies 22 i 23 de juny, contempla una reunió de treball amb agències de viatges i operadors turístics de Sevilla i Castelló i compta amb la participació de l’aerolínia. El Patronat Provincial de Turisme de Castelló farà una presentació de la destinació turística en un acte que comptarà amb l’empresariat turístic castellonenc i on es posarà en valor la nova ruta Castelló-Sevilla, que estarà operativa a partir del 28 de juliol.

Al costat d’això, està previst per al 23 de juny un acte institucional en la Diputació Provincial de Sevilla, en el qual s’espera la presència del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España; el president de la Diputació de Castelló, Jose Martí; la diputada de Turisme, Virginia Martí; la directora general d’Aerocas, Blanca Marín, i representants d’Air Nostrum.

La segona de les cites promocionals serà a Bilbao en 29 de juny, iniciativa que també inclou una reunió de treball amb representants del sector turístic de Castelló i Bilbao després de posar-se en marxa la connexió entre totes dues províncies el passat 10 de juny. En aquest cas, al costat de la conselleria i Aerocas, participen la Diputació de Castelló, les cambres de comerç de tots dos destins, empresaris turístics i l’aerolínia Volotea.

El president de la Diputació ha destacat que “volem presentar la província com un lloc per descobrir, banyat per la mar Mediterrània i protegida per serres d’immens valor paisatgístic”, afegint en aquest sentit que “tenim de tot, però sobretot, oferim tranquil·litat i seguretat”.

Les campanyes promocionals a Sevilla i Bilbao seran, després de Fitur, les primeres en les quals s’usarà la nova marca turística provincial. Amb la renovació de la imatge promocional de Castelló s’ha buscat introduir tota l’oferta turística en una mateixa imatge, deixant de costat així l’anterior en la qual només es representava la mar com a atractiu de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari