Fons europeus, Pla Resistir i ajudes als municipis centraran la comissió bilateral que reunirà el 4 d'agost a la Diputació i la Generalitat a Castelló

El president de la institució provincial, José Martí, destaca la “importància de reforçar la coordinació entre totes dues administracions per a donar la millor resposta davant aquesta pandèmia”

Fons europeus, Pla Resistir i ajudes als municipis centraran la comissió bilateral que reunirà el 4 d'agost a la Diputació i la Generalitat a Castelló
31/07/2021 -

La Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana reuniran el pròxim 4 d’agost la Comissió Bilateral de Cooperació per a analitzar la col·laboració de totes dues administracions durant aquests dos anys de legislatura i “reforçar la coordinació entre totes dues administracions, perquè només així serem capaces de donar la millor resposta davant aquesta pandèmia i estar al costat dels ajuntaments i de la ciutadania”.

Així ho ha avançat el president de la Diputació de Castelló, José Martí, qui incideix en el “necessari treball conjunt per a oferir els serveis públics que necessiten les comarques castellonenques“. Martí encapçalarà la representació de la institució provincial, que comptarà en aquesta reunió a més amb el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez; la diputada de Cultura, Ruth Sanz, i el diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando.

Per part de la Generalitat acudiran a la reunió Alfred Boix, secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial; Antoni Such, director general d’Administració Local; Jorge Iván Castañón, secretari autonòmic de la vicepresidència, i Adoración Guamán, directora general de Coordinació Institucional de la vicepresidència.

Aquesta reunió, que se celebrarà a la Casa dels Caragols de Castelló, és la segona que manté la comissió bilateral després de la qual va tindre lloc el 31 de gener de 2020 a València.

En aquesta nova cita s’analitzarà el desenvolupament a la província de programes “en els quals la Diputació de Castelló s’ha compromés des del primer minut”, com assenyala José Martí. Aquest és el cas del Fons de Cooperació Municipal, línies específiques per a la lluita contra la despoblació o les ajudes als municipis turístics.

Un altre dels temes que es posaran damunt de la taula seran el Pla Resistir o els Fons Europeus, a més de qüestions relatives al Pla Director de l’Aigua de la província de Castelló. Tal com recorda el president de la Diputació, “mai abans havien rebut tants fons els municipis de Castelló, i això és reflex sens dubte de la bona faena que estan desenvolupant totes dues administracions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari