La Diputació de Castelló impulsa les pràctiques formatives i l'esport en el centre soci educatiu Penyeta Roja

La Diputació de Castelló impulsa les pràctiques formatives i l'esport en el centre soci educatiu Penyeta Roja
06/03/2024 -

La Diputació Provincial de Castelló impulsa les pràctiques formatives i els entrenaments esportius en el centre soci educatiu Penyeta Roja.

En matèria educativa, la Junta de Govern celebrada este dimecres 6 de març i presidida per la presidenta de la institució provincial, Marta Barrachina, ha aprovat diversos convenis de col·laboració per a la realització de pràctiques de formació en este espai i, com ha indicat la presidenta de la Diputació, “impulsar la formació i l’educació és primordial per a l’avanç, el progrés i desenvolupament del conjunt de la nostra societat”.

D’una banda, l’executiu provincial ha aprovat el conveni de col·laboració educativa de pràctiques formatives per a l’alumnat dels cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, Formació Professional Bàsica, Programes Formatius de Qualificació Bàsica, Cursos d’Especialització de l’IES El Caminàs de Castelló. Este conveni tindrà una duració de quatre anys.

D’altra banda, la Junta de Govern ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Diputació Provincial de Castelló i l’empresa Art Antic l’Alcora S.L. per a la realització de pràctiques formatives per part dels estudiants en l’especialitat de Reproducció manual o semiautomàtica de productes ceràmics impartits en el Complex Soci educatiu Penyeta Roja. Així mateix, també s’ha aprovat un conveni de col·laboració entre la institució provincial i l’empresa Centre Verd S.A. per a la realització de la formació en centres de treball per part dels estudiants dels programes formatius de qualificació bàsica en l’especialitat d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

En matèria esportiva, la Junta de Govern ha acordat l’autorització d’ús de les instal·lacions esportives del complex socioeducatiu Penyeta Roja realitzada pel Club Atletisme Playas de Castelló i El Club d’Atletisme Vila-real per a realitzar entrenaments.

En un altre orde de coses, la sessió celebrada este dimecres també ha aprovat la tercera pròrroga a Reciplana Recuperacions 2010 S.L. per a la prestació de servici públic de recollida selectiva municipal, preparació per a la reutilització i gestió final de residus en les dependències de la Diputació de Castelló i dels municipis adherits de la província de Castelló amb una població censada de menys de 5.000 habitants i que es prolongarà fins al 5 d’abril de 2025.

Així mateix, la Junta de Govern de la Diputació Provincial ha aprovat designar al diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés com a representant de la Diputació en la Xarxa d’Entitats Locals per al Desenvolupament Local ‘Redel’. Esta xarxa d’àmbit estatal té com a objectiu millorar, innovar i incrementar l’eficàcia i eficiència de les entitats associades, així com realitzar accions de cooperació al desenvolupament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari