Marco proposa al Consell Social de la Ciutat obrir una Comissió per a l'Impuls de Castelló

L’objectiu és definir l’estratègia de recuperació econòmica i social a través del principal òrgan consultiu municipal

Arxiu

Marco proposa al Consell Social de la Ciutat obrir una Comissió per a l'Impuls de Castelló
01/07/2020 -

L’Ajuntament de Castelló ha convocat per a dilluns que ve, 6 de juliol, un ple extraordinari del Consell Social de la Ciutat, en el qual es proposarà la creació d’una Comissió per a l’Impuls de Castelló, amb l’objectiu d’avançar de la mà d’aquest consell en la recuperació de la ciutat després de la crisi sanitària de la covid-19 i els seus efectes econòmics i socials.

“Proposarem al Consell Social de la Ciutat la creació d’una Comissió per a l’Impuls de Castelló, perquè volem compartir amb la societat civil l’estratègia de recuperació econòmica i social de la ciutat”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. “El Consell Social, com a principal òrgan consultiu i de participació ciutadana, ha de tindre un protagonisme especial a l’hora de definir les claus de la recuperació, de la generació de confiança i certitud, amb l’establiment de mesures econòmiques, polítiques actives d’ocupació, recuperació del benestar públic i desenvolupament de les potencialitats de les noves tecnologies, l’economia digital i la transició ecològica, i en aqueixa línia treballarem”, ha apuntat Marco.

La nova comissió de treball estaria integrada per representants de les àrees social i econòmica en el Consell Social i dels qui consideren que la seua aportació pot sumar al projecte de rellançament de Castelló, així com els grups polítics municipals amb representació a l’Ajuntament. La seua finalitat serà l’elaboració d’un informe amb les propostes i recomanacions per al projecte de recuperació de Castelló dels efectes econòmics i socials derivats de la crisi sanitària de la covid-19.

La sessió del ple del Consell Social de la Ciutat a la qual s’elevarà la proposta de creació de la Comissió per a l’Impuls de Castelló se celebrarà el 6 de juliol a les 18.30 hores i els seus membres poden participar tant per via telemàtica com presencial, en el saló de plens del consistori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari