Marta Barrachina qualifica de “èxit” la derogació de la taxa turística i celebra “que Castelló torne a guanyar”

Marta Barrachina qualifica de “èxit” la derogació de la taxa turística i celebra “que Castelló torne a guanyar”
10/11/2023 -

“El que vam prometre, ho complim”. Així ha valorat hui la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, la decisió del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, de derogar la taxa turística imposada per Ximo Puig durant el mandat del Botànic.

“Esta decisió anunciada pel president de la Generalitat Valenciana és un èxit per a la nostra província i és Castelló la que torna a guanyar. Perquè mai considerem justa ni necessària la imposició d’este gravamen turístic promogut pels socis de Ximo Puig, Compromís i Podemos. Una taxa avalada pel llavors president de la Generalitat per motius purament polítics”.

“Hui la nostra província, la nostra Comunitat Valenciana, és més lliure i forta. I eixe valor el garanteixen decisions com les que Carlos Mazón adopta des del Consell i que asseguren i blinden les fortaleses turístiques d’esta província”, ha declarat Marta Barrachina. “Perquè Castelló és una terra singular, única i diversa. Ens banya el càlid Mediterrani i ens bressolen els rigorosos vents d’un interior quallat d’escenaris naturals de singular bellesa i d’un ric patrimoni que admira el món sencer. Mereixen ser admirats, no sotmesos a una taxa”.

I això és precisament “el que sempre hem defensat. Tant des de l’oposició com ara des del govern. Ser capaços de posar en valor les fortaleses per a convertir-nos en un focus d’atracció que permeta als qui encara hui no ens coneixen, descobrir-nos, gaudir amb tan bo com tenim i sentir-se com a casa. Perquè volem que tornen. Perquè Castelló genera addicció”, ha rematat la presidenta de la Diputació de Castelló.

Pol d’atracció

I este objectiu “està hui més pròxim de ser aconseguit amb la derogació d’esta taxa”, ha manifestat Andrés Martínez, diputat provincial de Turisme i vicepresident segon de la Diputació. “Si no hi ha imposicions econòmiques, ens convertirem en un imant que fixe visitants, en un pol que els atraga en lloc d’espantar-los, com lamentablement provocava esta imposició política del Botànic”.

I este benefici “ha de repercutir en un mercat ampli, amb empresaris forts, capaços d’invertir i generar activitat, i derivar d’ella l’ocupació que hui és benestar i qualitat de vida per a milers de famílies de la nostra província. Hui estem més prop d’aconseguir-ho amb les polítiques útils que escolten el territori i promouen inversions en lloc de taxes. Les que ens vam comprometre a desenvolupar. Les que estem complint”, ha conclòs Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari