Martí ensalteix l'Acord per a la Recuperació de la Comunitat Valenciana: “És hora de demostrar que la política serveix per a millorar la vida de les persones"

José Martí enalteix l’Acord per a la Recuperació de la Comunitat Valenciana perquè “és hora de demostrar que la política serveix per a millorar la vida de les persones

Martí ensalteix l'Acord per a la Recuperació de la Comunitat Valenciana: “És hora de demostrar que la política serveix per a millorar la vida de les persones"
03/08/2020 -

El president de la Diputació Provincial de Castelló, José Martí, ha destacat aquest matí a València la “resposta conjunta” de les institucions de la Comunitat Valenciana per a “fer front a la pitjor crisi sanitària, econòmica i social que ha viscut des de fa moltes dècades la nostra societat”.

Martí s’ha referit així a la signatura de l’Acord Institucional per a la Recuperació de la Comunitat Valenciana, impulsat pel president del Consell, Ximo Puig, i que permetrà desenvolupar “les polítiques que ens reclamen els ciutadans, perquè és hora de demostrar que la política serveix per a millorar la vida de la gent”, ha destacat.

El president de la Diputació de Castelló ha explicat que “estem vivint una situació molt difícil, un moment excepcional que exigeix responsabilitat, lleialtat i compromís per part de tots”. Per això, ha indicat que “és el moment de la política amb majúscules, de la Gran Política, que ha de mostrar unitat d’acció amb independència dels colors polítics i que s’allunya de la confrontació i els partidismes”.

Martí ha recordat que aquest acord “segueix la línia del diàleg i el consens que reclama la ciutadania” i que, en el cas de la Diputació de Castelló, “s’ha plasmat en un pacte per a reactivar la província, que ha comptat amb el suport de tots els partits polítics i que suposarà la posada en marxa de mesures que ronden els 10 milions d’euros”. En aquest sentit, ha recalcat que “tota crisi representa una oportunitat i estem convençuts que la nostra Comunitat no sols eixirà d’aquesta situació sinó que ho farà més forta”.

Per a concloure, Martí ha aprofitat per a reivindicar el paper de l’administració local, de les diputacions i dels ajuntaments. “Som els més pròxims a la ciutadania i hem estat en primera línia des del començament d’aquesta pandèmia”. A més, el president de la institució provincial ha destacat que “en l’acord està molt present la realitat del món rural i dels nostres pobles d’interior, la qual cosa es reflecteix en una clara aposta per la digitalització, la connectivitat, un repte fonamental per a impulsar l’emprenedoria a l’interior”.

La signatura de l’acord, que s’ha desenvolupat aquest matí en el Palau de la Generalitat, ha comptat a més amb la presència dels principals representants de les diputacions de València i Alacant; la Federació Valenciana de Municipis i Províncies; els ajuntaments d’Alacant, València, Castelló, Elx i Montanejos i la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari