Pilar Lima insta als governs d'esquerres a ser “valents” per a afrontar la recuperació

Pilar Lima insta als governs d'esquerres a ser “valents” per a afrontar la recuperació
02/07/2021 -

La coordinadora autonòmica de Podem i síndica portaveu en les Corts Valencianes, Pilar Lima, ha mantingut aquest divendres una ronda de reunions en Castelló a l’Ajuntament i amb col·lectius ciutadans i ha reivindicat el paper de Podem en els governs del Botànic i l’Acord de Fadrell com a garant de les polítiques més socials i verdes. En el context de postcovid ha instat a les coalicions progressistes a “ser valentes” en les polítiques de recuperació “perquè hi haja una eixida justa, social i verda”, “en la qual ningú es quede arrere al mateix temps que incidim en la lluita contra el canvi climàtic”.

“Hem demostrat que som la brúixola en els governs de coalició. Ara, per a eixir de la pandèmia no podem continuar amb el mateix i hem de treballar contra la emergència climàtica, per a enfortir els serveis públics i ampliar el parc públic d’habitatge”, ha afirmat Pilar Lima.

La coordinadora de Podem ha realitzat un balanç de dos anys a la porta de l’Ajuntament al costat del portaveu de Podem-EUPV a l’Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro, i la portaveu municipal de Podem Castelló, Marisol Barceló. Lima ha destacat el treball de la confluència en l’Acord de Fadrell .

Fernando Navarro ha assenyalat “que ara estem en la meitat de la legislatura i estem eixint de la pandèmia, i en aquest context necessitem fortalesa i valentia en les coalicions d’esquerres”.

Lima ha realitzat, així mateix, prèviament, una visita institucional a l’Ajuntament, en la qual ha sigut rebuda per l’alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco. També han participat Fernando Navarro i el secretari d’Organització de Podem, Carles Fons.

Lima ha mantingut una reunió en la seu de la Morada amb les plataformes ciutadanes de No a la Mat en les Comarques de Castelló i Salvem la Renegà, on ha reiterat el compromís del partit de treballar contra aquests dos projectes “per l’impacte en el territori i representar l’urbanisme depredador que hem de desterrar de la Comunitat Valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari