Arranca la Mar de Sons amb el pop explosiu de David Otero i Dani Fernández

Pel festival, que se celebra en el recinte de concerts de Benicàssim fins al 15 d’agost, passaran artistes de la talla d’Ana Torroja, Antonio Orozco o Estopa, entre altres

Arranca la Mar de Sons amb el pop explosiu de David Otero i Dani Fernández
04/08/2021 -

Benicàssim torna a apujar el teló quant a música es refereix. Aquesta vegada serà la Mar de Sons, que estarà en el recinte de la localitat fins al pròxim 15 d’agost atraient a artistes de la talla d’Antonio Orozco, Estopa o Ana Torroja, entre altres.

Aquest dimecres començarà amb un doble concert a càrrec de David Otero i Dani Fernández, dos de les veus pop més rellevants del panorama musical actual, que s’encarregarà d’inaugurar el cartell que portarà a la localitat a alguns dels principals artistes del moment i, a més, comptarà amb propostes per a tots els públics.

Pel que fa al concert d’aquest dimecres, el reconegut cantant, guitarrista i compositor David Otero va ser un dels membres de la mítica banda de pop ‘El Cant del Boig’. Després d’una dècada, va emprendre la seua carrera musical en solitari com ‘El Pescao’ i va llançar tres discos, entre ells ‘Ultramar’ (2014), amb el qual va aconseguir el certificat de Disc d’Or i es va situar en el Top5 de la Llista de Vendes. Ja com David Otero va publicar dos treballs: el primer Aire’ i ‘Gira’; i en 2018, publica el seu últim treball ‘1980’ amb el qual va rebre la nominació a ‘Millor Àlbum de l’Any’ pels MTV EMA al costat de tres nominacions per part de Los40 Music Awards.

Quant al concert que oferirà a Benicàssim, els assistents al festival Mar de Sons podran gaudir d’un repàs pels principals èxits que han jalonat els seus més de dues dècades de carrera, ja que en aquests moments David Otero es troba celebrant els seus 20 anys en la música amb el seu nou projecte ‘Otero i jo’. Èxits que inclouen temes com ‘Una Foto en Blanco i Negre’ al costat de Taburete o ‘La Nit Sona’ amb Dani Fernández, artista amb el qual, precisament, compartirà escenari aquest dimecres.

En aqueix sentit Dani Fernández, una de les veus que més sonen en les principals emissores de ràdio del nostre país, també oferirà un concert inoblidable per a tots els seus fans a Benicàssim. El cantant, que va començar la seua carrera en solitari amb “Incendis”, un preciós àlbum de pop amb ambició rock replet de melodies pagadores, lletres amb paraments universals i una producció ambiciosa, compta amb temes tan coneguts com “Trets” o “T’esperaré tota la vida“, que a més estan entre els més radiats del país i sumisquen milions de reproduccions en plataformes digitals.

CONCERTS DE LA MAR DE SONS

El festival també portarà fins al recinte de concerts de Benicàssim als artistes del panorama musical nacional.

  • 5 d’agost: Álvaro de Lluna i Marlon i Ignacio Serrano
  • 6 d’agost: Taburete i Isma Romero
  • 7 d’agost: Ana Torroja
  • 8 d’agost: Pica Pica
  • 11 d’agost: Alba Reche, Agoney, Nia Correia, Hugo Cobo i Noelia Franco
  • 12 d’agost: Omar Montes i Ana Mena
  • 13 d’agost: Estopa
  • 14 d’agost: Beret
  • 15 d’agost: Antonio Orozco

“A més d’oferir un cartell amb una gran varietat de propostes, per a les nits dels dijous hem preparat una proposta molt especial per al públic més jove”, ha explicat Javier Sánchez, CEO de MITA, que ha detallat que “es tracta del Pack Dijous, que permet gaudir de quatre concerts durant dos dies al preu especial de 30 euros”.

Aquest pack inclou l’entrada als concerts que Álvaro de Lluna i Marlon, així com Ana Mena i Omar Montes oferiran, respectivament, els dijous 5 i 12 d’agost. Jornades en les quals també tindran lloc els xous especials que, sota el títol de ‘Guateque‘, han preparat els DJ castellonencs Vitala i Adry Bass per a anar calfant motors a partir de les 20.00 hores, abans d’aqueixos concerts.

MESURES COVID

“Donades les circumstàncies arran de la pandèmia, per a aquesta edició del festival comptarem amb totes les mesures de seguretat i protocols Covid”, ha indicat Javier Sánchez, CEO de Music is the Answer (MITA), l’empresa promotora del festival, que ha explicat que «a més de distribuir al públic de manera que es garantisca, tant en la platea com en les graderies, el compliment de la distància mínima d’1,5 metres, amb els espectadors asseguts i seients preassignats, repartirem màscares de manera gratuïta entre els assistents, ja que el seu ús serà obligatori en tot el recinte».

De fet, per a l’entrada i eixida del públic s’establiran zones diferenciades i senyalitzades en el sòl. I no estarà permés fumar en tot el recinte, on també s’habilitaran punts d’higienització de mans. Un equip de neteja s’encarregarà de desinfectar tant el recinte com els lavabos a l’inici i a la finalització de cada concert.

CONSUMICIONS AMB CODI QR

“En el cas de la consumició de menjar i beguda, hem posat en marxa un innovador sistema pel qual cada persona trobarà en el seu seient un codi QR que haurà d’escanejar i, després de seleccionar i pagar amb targeta la seua comanda, el rebrà sense haver d’alçar-se”, ha explicat Sánchez, que ha recordat que «per motius de seguretat, no estarà permés accedir amb aquesta mena de consumibles al recinte de concerts».

En cada seient l’organització del festival també depositarà una bossa degudament identificada per a depositar els residus, que es reciclaran després de cada jornada de concerts. «La idea és que, a més de la millor música, el públic puga gaudir d’un festival segur i sostenible, compromés amb l’entorn», ha indicat Sánchez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari