Castelló Sènior reprendrà al setembre els viatges per la província amb més de 6.500 inscripcions per als tres circuits del programa de vacances de la Diputació

Castelló Sènior s’estructura en tres programes vacacionals: ‘Vacances en la Costa de Castelló’, ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i ‘Estades en Balnearis’

Castelló Sènior reprendrà al setembre els viatges per la província amb més de 6.500 inscripcions per als tres circuits del programa de vacances de la Diputació
28/08/2021 -

La Diputació Provincial reprendrà aquest mes de setembre el programa de vacances Castelló Sènior per a gent gran, una iniciativa que desenvolupa la institució a través del Patronat de Turisme i que busca recolzar la reactivació del sector turístic de les comarques castellonenques complint sempre totes les mesures sanitàries i de seguretat que requereix l’actual situació de pandèmia per la Covid-19.

El president de la Diputació, José Martí, ha destacat “la nostra ferma aposta per estar al costat dels nostres empresaris turístics, perquè hem demostrat aquests mesos que, amb l’estricte control sanitari que requereix l’emergència sanitària que vivim, hem treballat per mantindre Castelló Sènior, un programa que dóna una oportunitat als nostres majors per conéixer millor el nostre territori durant tot l’any i, a més, serveix de suport sense fissures al sector turístic de la província”.

Martí, en aquesta línia, ha posat en valor la campanya de vacunació que s’està desenvolupant des de fa mesos en la Comunitat Valenciana i, per extensió, a la província de Castelló, “la qual cosa reforça sens dubte les garanties sanitàries”.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, per part seua, ha anunciat que en data de hui “són 6.500 les persones que han reservat plaça per als nous viatges de Castelló Sènior”, que continuen contactant amb les agències per a formalitzar les dates en les quals plantegen realitzar les rutes per la província. El termini per a inscriure’s, en qualsevol cas, continua obert perquè el pla compta amb un total de 10.000 places per cobrir (https://www.dipcas.es/es/castellon-senior.html)

La diputada ha recordat que poden ser beneficiaris i beneficiàries de Castelló Sènior les persones empadronades en municipis de la província de Castelló majors de 55 anys reconegudes com a pensionistes del Sistema de Seguretat Social o classes passives pel concepte de jubilació a data de 31 de desembre de 2020.

Els torns per a la realització d’aquests viatges estan compresos entre el 19 de setembre i el 17 de desembre de 2021 i entre el 16 de gener i el 10 de juny de 2022, exceptuant el període de Setmana Santa.

Castelló Sènior s’estructura en tres programes vacacionals diferents: ‘Vacances en la Costa de Castelló’, ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i ‘Estades en Balnearis’.

Programa de Vacances en la Costa de Castelló:

Contempla una estada durant 6 dies / 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural:

Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis:

Estada durant 8 dies / 7 nits en hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris

El cost de les places és el següent:

-176 € per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”.

-159,50 € per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”.

-447,50 € per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions “en espècie”, sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat:

-80 € (IVA inclòs) per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”. Tot inclòs.

-50 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”. Tot inclòs.

-125 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari