Com anar a la platja de Peníscola de manera segura

Com anar a la platja de Peníscola de manera segura
12/08/2020 -

Moltes platges estan patint aquests dies aglomeracions de gent, malgrat les recomanacions i les mesures que imposen les autoritats. És per això que l’Ajuntament de Peníscola ha establit una sèrie de normes per a gaudir de les platges de manera segura.

En primer lloc, s’ha d’accedir a les platges pels passejos habilitats i complir amb les indicacions sobre l’aforament i el servei de salvament i socorrisme, per a evitar aglomeracions. És obligatori mantenir la distància social d’1,5 metres amb persones no convivents i, a més, s’ha d’utilitzar calçat per a entrar i eixir a les passarel·les habilitades, així com parar atenció als cartells informatius.

D’igual manera, cal extremar les mesures higièniques individuals abans d’anar a la platja. Es recomana evitar contacte amb elements d’ús comú, així com disminuir l’ús de dutxes i llavapeus, encara que seran desinfectats, juntament amb les passarel·les i els WC automàtics, tres vegades al dia.

No es pot fer ús dels vestuaris i tampoc es podrà col·locar ombrel·les o altres elements en primera línia de platja sense que els seus propietaris siguen presents. A més, s’haurà de respectar la distància entre ombrel·les, tovalloles i altres elements. De fet, les ombrel·les no es poden instal·lar a una distància menor de 4 metres entre si. Els passejos en la riba hauran de garantir un distanciament social i s’ha de circular per la dreta.

S’haurà de fer ús de la mascareta, com a mínim per a accedir a les platges i evitar així possibles contagis. El corredor de 6 metres haurà de ser respectat des de la riba fins a l’espai de tovalloles i oci. Tampoc és recomanable la realització d’esports col·lectius i es podrà fer usos de les zones adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, sempre amb cita prèvia.

Es recorda, de la mateixa manera, que no s’ha d’accedir a les platges si es tenen símptomes de malaltia. També s’informa que els auxiliars d’informació repartits pel passeig Marítim atendran els usuaris davant possibles dubtes, i recordaran les mesures preventives i d’autoprotecció corresponents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari