SOM Festival, un esdeveniment prop de la costa, ple de música i amb artistes com Manuel Carrasco

L’esdeveniment, que es realitza en el Real Club Nàutic de Castelló, començarà aquest dijous i tindrà concerts fins al 22 d’agost

SOM Festival, un esdeveniment prop de la costa, ple de música i amb artistes com Manuel Carrasco
21/07/2021 -

La música torna una vegada més al Real Club Nàutic de Castelló. Aquesta vegada, de la mà del SOM Festival Castelló, un cicle de concerts i actuacions que se celebra durant els mesos de juliol i agost, i que està a punt de rebre al primer artista de la seua primera edició, Manuel Carrasco, que pujarà a l’escenari dijous que ve 22 de juliol.

Manuel Carrasco arrancarà una programació eclèctica i diversa que ha sigut dissenyada amb manyaga i cura per a estar oberta a tots els públics. Les portes del Club s’obriran a les 19.30 hores, i l’actuació en si serà a les 21.30 hores.

PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL

A Manuel Carrasco li seguiran alguns artistes com Juanito Malandé, Juan Amodeo, Melendi i Xiqueta Pastori, entre altres.

  • Dijous 22 de juliol, Manuel Carrasco
  • Divendres 7 d’agost, Juanito Makandé
  • Dijous 12 d’agost, God Save The Queen
  • Dimarts 17 d’agost, Habiteu and RVFV
  • Dimecres 18 d’agost, Juan Amodeo
  • Dijous 19 d’agost, El Barri
  • Divendres 20 d’agost, SOM Family
  • Dissabte 21 d’agost, Melendi
  • Diumenge 22 d’agost, Xiqueta Pastori

COM ARRIBAR

Castelló disposa de diversos serveis de transport públic per a poder arribar a l’esdeveniment. Entre ells, destaca el TRAM, que la ciutat des de la Universitat Jaume I fins al Port de Castelló, on se celebrarà l’esdeveniment, passant per punts clau de la ciutat.

Entre altres serveis, també destaca l’autobús de la ciutat, que recorre uns certs punts on el TRAM no arriba accedeix directament al Port de Castelló.

SOBRE SOM Festival

Fa uns mesos SOM va anunciar el seu naixement i ho va fer presentant-se com un pilar turístic i un motor d’impuls per a la ciutat de Castelló. Un espai ideat per a donar a conéixer la marca de la ciutat, la seua idiosincràsia, la seua cultura, la seua gastronomia i el seu turisme. En definitiva, tot allò que fa de Castelló un dels paratges més atractius de la península.

SEGURETAT I TRANQUIL·LITAT

La seguretat i tranquil·litat dels assistents és un dels punts forts del festival. Per això, dimarts passat es va celebrar en l’Autoritat Portuària de Castelló la Junta Local de Seguretat de SOM Festival, amb l’assistència de les diferents Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat: la Policia Local, Protecció Civil, CNP, Policia Autonòmica, Policia Portuària, representants del RCN de Castelló, de l’Autoritat Portuària, seguretat del festival i representants del SOMS per a detallar les mesures de seguretat i prevenció.

Per això, han elaborat un protocol de seguretat davant l’emergència sanitària actual:

SUPORT INSTITUCIONAL

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat el potencial i atractiu d’aquesta cita per a dinamitzar el turisme local i obrir la ciutat a la mar. “El SOM Festival és un projecte fet amb molt d’afecte que no sols suposa portar a Castelló alguns dels artistes més importants de l’escena musical nacional, sinó que també servirà de plataforma als talents emergents de la nostra ciutat”, ha manifestat Marco.

L’alcaldessa ha recalcat que, amb el SOM Festival, “des de l’Ajuntament de Castelló reafirmem la nostra aposta pels esdeveniments musicals, amb totes les mesures de seguretat anticovid, pel seu potencial com a dinamitzadors turístics i culturals de la ciutat”. A més, ha posat en valor l’aposta pel talent jove local en aquesta cita musical a través de concerts gratuïts a l’entorn del festival en els quals es donarà l’oportunitat de pujar a l’escenari. Així mateix, la cita posarà en marxa una sèrie d’accions per a potenciar la gastronomia local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari