La Diputació dinamitzarà les nits d'estiu de 45 municipis xicotets de la província amb el millor cinema 'a la fresca'

La diputada Ruth Sanz considera que servirà per a sumar valor i serveis a les localitats de menys de 300 habitants

La Diputació dinamitzarà les nits d'estiu de 45 municipis xicotets de la província amb el millor cinema 'a la fresca'
18/07/2021 -

La Diputació de Castelló repetirà aquest estiu la fórmula de cinema ‘a la fresca’ per a dinamitzar les nits dels caps de setmana a l’interior de la província. Es tracta d’un servei que compta amb un pressupost de 20 mil euros i que es posarà en marxa en 45 municipis al llarg d’aquest mes després de rebre el vistiplau de la Junta de Govern.

Ruth Sanz ha destacat que cada localitat gaudirà de fins a un màxim de tres passes «en els que es projectaran pel·lícules comercials de gran èxit dels anys 2020 i 2021». Per a Sanz, aquesta iniciativa pretén «sumar valor i serveis als nostres pobles més xicotets», així com assegurar que tota la ciutadania d’aquesta província tinga les mateixes oportunitats a l’hora d’accedir a la cultura.

Cal destacar que cap municipi percebrà cap quantitat econòmica, ja que la subvenció és en espècie, és a dir, se’ls assignarà amb caràcter gratuït el servei.

Aquesta iniciativa complementa l’agenda d’activitats que la Diputació Provincial ha preparat per a acostar la cultura als pobles en totes les seues facetes i formats. Fins el mes vinent de desembre, al llarg del territori, es desenvoluparan fins a 200 propostes musicals, teatrals i d’oci per a tota la família sota el paraigua del nou Circuit Cultural Provincial. Sanz ha manifestat que aquesta iniciativa, per a la qual es dedicaran 400 mil euros, «entra en la línia d’aquest equip de govern progressista de vertebrar la província amb la cultura com a protagonista».

ELS MUNICIPIS BENEFICIARIS

Els municipis que es beneficiaran de l’ajuda, tots ells menors de 300 habitants són Almedíjar, Arañuel, Benafigos, la Torre d’en Doménec, la Torre d’en Besora, Aregelita, Castillo de Villamalefa, Castellfort, Vallat, Aín, Ares del Maestrat, Puebla de Arenoso, Xodos, Benafer, Pavías, Higueras, l’Alcúdia de Veo, Gaibiel, la Serratella, la Todolella, Palanques, Matet, Barracas, Torás, Herbers, Vallibona, Sorita, Sorita, Villores, Fuente la Reina, Zucaina, Toga, Fuentes de Ayódar, Torrechiva, Espadilla, Villamalur, Cirat, Pina de Montalgrao, El Toro, Torralba del Pinar, Ayódar, Vilar de Canes, Villanueva de Viver, Olocau del Rey, Castell de Cabres i la Mata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari