Alerten d'una plaga de cucs en un centre de salut d'Almassora

Alerten d'una plaga de cucs en un centre de salut d'Almassora
01/07/2022 -

Una plaga de cucs ha proliferat en el Centre de Salut Integrat Pius XII d’Almassora. Així ho ha alertat la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), que també ha denunciado les molèsties que suposa tant per als pacients com per al personal del centre sanitari la proliferació d’una plaga de cucs que -segons ha detallat- afecta tant a l’exterior com a l’interior de les instal·lacions sanitàries.

“Des de fa diverses setmanes, i especialment cada vegada que es produeix un episodi de pluges en la zona, tant les consultes com les diferents dependències d’aquest centre de salut s’omplin de cucs, que reptan tant pel sòl com per les parets, arribant fins i tot a accedir tant a la recepció com a l’interior de les pròpies consultes, la qual cosa està generant múltiples incomoditats a les persones que es troben en aqueix moment en el consultori”, han denunciat des del sindicat.

En el mateix sentit, des de CSIF consideren que “tenint en compte que es tracta d’unes instal·lacions sanitàries, es tracta d’una situació totalment insalubre i insostenible, per la qual cosa demanem a la Conselleria de Sanitat que prenga mesures com més prompte millor per a erradicar aquesta plaga i evitar que el nombre de cucs continue multiplicant-se i s’agreuge la situació actual”.

També han reclamat “que se supervise el cas amb urgència per a determinar quin tipus de tractament professional ha d’aplicar-se per a posar fi de manera eficaç a aquesta plaga i evitar que siguen els mateixos professionals del centre o el personal de neteja qui haja d’encarregar-se de retirar els cucs cada vegada que es produeix un episodi d’aquest tipus”.

Per tant, en aquests moments tant pacients com professionals sanitaris se senten incòmodes per la situació. Uns per ser atesos en un espai poc higiènic i altres per haver d’estar treballant amb les molèsties que aquests cucs provoquen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari