Troben el cos de l'estibador desaparegut en el Port de Castelló el passat 28 de maig

El Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil ha trobat el cadàver aquest matí a l’interior del vaixell

Troben el cos de l'estibador desaparegut en el Port de Castelló el passat 28 de maig
09/07/2021 -

El cos de David Camañes s’ha trobat aquest matí dins del vaixell Nazmiye Ana, que va bolcar el passat 28 de maig en el moll del Centenari del Port de Castelló i va deixar en el seu moment 2 desapareguts i tres ferits. Dels desapareguts, es va trobar el cos d’un dels tripulants de 22 anys de nacionalitat índia, i des del dia del succés, es va procedir  a la cerca de David Camañes fins al dia de hui.

Ha sigut el Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil qui ha trobat aquest matí, a les 10.00 hores, el cos de l’estibador a l’interior del vaixell. Les autoritats judicials s’han fet càrrec de la situació.

Aquesta setmana, l’empresa encarregada de la remoció del vaixell Nazmiye Ana, va iniciar els treballs d’extracció del vaixell. L’operativa per a l’hissat del derelicte, de 780 tones, ha estat composta per 25 persones, una grua telescòpica de 500 tones connectada al vaixell, i dues grues posicionades en el moll de 460 tones cadascuna d’elles, capaces d’alçar en conjunt un pes total de 1.200 tones.

Cal recordar que el Nazmiye Ana va ser desplaçat 150 metres lateralment al moll del Centenari del port de Castelló el passat 22 de juny per a facilitar la cerca de David, l’estibador desaparegut en l’accident. Una operació de rescat que s’està duent a terme de manera ininterrompuda des de llavors per part del grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil conjuntament amb els bussos de l’empresa que executa el pla de remoció.

L’Autoritat Portuària de Castelló ha expressat la seua solidaritat amb la família, companys i tota la Comunitat Portuària per aquesta trista pèrdua, després de setmanes d’intensos esforços per a localitzar i recuperar a David.

Així mateix, PortCastelló agraeix el treball i implicació de totes les persones que han estat involucrades en les tasques de cerca des del mateix moment de produir-se l’accident. Un operatiu de rescat que s’ha desenvolupat de manera ininterrompuda amb l’únic objectiu de trobar a David i en el qual han participat més de 150 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari