Detingut per violació a Vinaròs un home buscat pel Pakistan per a complir deu anys de presó

Detingut per violació a Vinaròs un home buscat pel Pakistan per a complir deu anys de presó
04/04/2023 -

En una operació realitzada per la Guàrdia Civil de Vinaròs, s’ha detingut a un home de 39 anys que era buscat pel Pakistan per a complir una condemna de deu anys de presó per violació. La detenció es va produir durant un control de verificació dut a terme pels agents de la Benemèrita en la localitat de Vinaròs.

El turisme en el qual viatjava el detingut estava ocupat per tres persones, i els agents van procedir a la identificació dels ocupants i la comprovació de la documentació del vehicle. Va ser llavors quan es va descobrir que un dels ocupants era un home de 39 anys, que tenia una ordre de Cerca i Detenció emesa pel Tribunal Islamabad a l’efecte d’extradició.

L’home, que havia de complir una pena de deu anys de presó per agressió sexual, va ser detingut immediatament i lloc a la disposició del Jutjat Central d’Instrucció en funcions de guàrdia de l’Audiència Nacional de Madrid.

L’actuació de la Guàrdia Civil de Vinaròs ha sigut rigorosa i eficient, permetent la detenció d’un perillós delinqüent buscat per les autoritats d’un altre país. La col·laboració internacional és essencial en la lluita contra el crim, i en aquest cas, la cooperació entre Espanya i el Pakistan ha permés la captura d’un fugitiu que havia aconseguit eludir la justícia del seu país d’origen.

La notícia de la detenció de l’home a Vinaròs ha sigut rebuda amb alleujament per part de les autoritats del Pakistan, que esperen que aquest subjecte puga ser portat davant la justícia i complir amb la seua condemna pel delicte de violació. La Guàrdia Civil, per part seua, continua treballant incansablement per a garantir la seguretat de tots els ciutadans i col·laborant en la lluita contra el crim a nivell internacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari