El SAMU recupera les constants vitals de dos homes en parada cardíaca a la província de Castelló

Dos equips mèdics van aconseguir revertir-la de dos homes, un d’ells en Alcossebre i un altre a Oropesa

El SAMU recupera les constants vitals de dos homes en parada cardíaca a la província de Castelló
20/07/2021 -

El Servei d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU) ha recuperat les constants vitals de dos homes en parada cardíaca a la província de Castelló, un d’ells en Alcossebre i un altre a Oropesa.

El CICU va rebre l’avís al voltant de les 12.30 hores, quan s’alertava que un home estava en parada cardiorespiratòria en una urbanització d’Alcossebre.

En l’avís s’indicava que un bomber i un policia, tots dos fora de servei, van iniciar la reanimació cardiopulmonar bàsica a l’home.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, l’equip mèdic del qual va continuar amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d’estabilització. Així van continuar fins que van aconseguir recuperar les constants vitals de l’home, de 61 anys.

Posteriorment, el pacient va ser traslladat per parada cardiorespiratòria recuperada, a l’hospital General Universitari de Castelló en l’ambulància de suport vital avançat.

Hores després, al voltant de les 21.00 hores de la nit, des del centre de salut d’Oropesa se sol·licitava la intervenció del CICU per a assistir a un altre home també en parada cardíaca.

En aqueix moment, el CICU va mobilitzar una altra unitat del SAMU, l’equip mèdic del qual va realitzar la reanimació cardiopulmonar avançada i altres maniobres fins que, després de recuperar el seu pols, van aconseguir finalment estabilitzar a l’home.

Després de l’assistència, l’home de 51 anys va ser evacuat també per parada cardíaca recuperada, al mateix centre hospitalari que l’anterior pacient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari