Un treballador resulta ferit després de caure de 10 metres d'altura a Onda

Un treballador resulta ferit després de caure de 10 metres d'altura a Onda
14/03/2023 -

En el matí de hui dimarts, un treballador va resultar greument ferit després de caure des d’una teulada d’una altura aproximada de 10 metres en la localitat castellonenca d’Onda. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) va rebre la trucada d’emergència i es va traslladar ràpidament al lloc de l’accident laboral, en una empresa del polígon La Trencadella d’Onda.

La resposta de l’equip mèdic va ser immediata i contundent. Es va desplegar una unitat del SAMU, una unitat de SVB i un metge d’Atenció Primària per a prestar assistència al treballador, qui havia patit politraumatismes. Durant la intervenció, l’equip del SAMU va realitzar diverses maniobres d’estabilització, per a garantir l’estabilitat del treballador abans de procedir al seu trasllat a l’hospital General Universitari de Castelló.

L’accident laboral ha posat en alerta a les autoritats, els qui han expressat la seua preocupació per la seguretat en el lloc de treball. Segons dades del Ministeri de Treball i Economia Social, els accidents laborals són una realitat que es repeteix amb massa freqüència. De fet, en l’últim informe publicat pel Ministeri la xifra dels accidents laborals van deixar en 2022 a Espanya 826 morts mentre feien el seu treball en un total d’1.196.425 sinistres ocorreguts

És important destacar que la seguretat en el lloc de treball ha de ser una prioritat per a totes les empreses. La falta de mesures preventives i la falta de formació en seguretat són les principals causes dels accidents laborals. Per tant, és fonamental que les empreses invertisquen en la seguretat dels seus treballadors i que es prenguen mesures per a previndre aquests accidents.

El trabajador ferit es troba actualment a l’hospital General Universitari de Castelló, on està sent atés pels professionals mèdics del centre. El seu estat de salut és estable i s’espera que es recupere completament en els pròxims dies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari