Begoña Carrasco: "Des del govern de la ciutat fem costat a pymes i autònoms, ja que són els principals generadors d'ocupació"

L'alcaldessa de Castelló inaugura un congrés nacional del sector dels ascensors que ha tingut lloc a Castelló i en el qual han participat més de 80 professionals arribats de tota España

Guardar

begoña carrasco nayar
begoña carrasco nayar
L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha inaugurat este matí el congrés nacional "Eliminar Barreres: Trobades de PIMES ascensoristes per una indústria de l'ascensor segura, oberta i diversa", organitzada per la Federació Empresarial Espanyola de Pimes Ascensoristes (FEPYMA) i que s'ha desenvolupat en la seu de l'empresa castellonenca Nayar.L'alcaldessa, que ha sigut encarregada de donar la benvinguda als participants, ha destacat la importància del paper que juguen les pimes i autònoms en la nostra societat. En la inauguració també han sigut present Sara Fernández, presidenta de FEPYMA, i Alexis Nadal, CEO de Nayar.Per a Carrasco "les pimes són clau en el dia a dia de les nostres ciutats. Gent a la qual posem cara i nom i que lluiten contínuament per millorar, per donar un servei de més qualitat"."Són, a més, empreses que retenen talent local, que creguen ocupació de qualitat i que estan implicades al 100 % amb l'entorn on s'establixen", ha continuat.L'alcaldessa també ha apuntat que "empreses com Nayar aconseguixen obrir horitzons en altres països i exportant idees i productes "Made in Castelló". Una empresa que aposta per la tecnologia i per la innovació, per la digitalització i per l'ús per als seus productes d'eines que ja s'han tornat habituals com són els "telèfons intel·ligents".La primera edil ha posat de manifest que "també és motiu d'especial orgull, poder comprovar com Castelló, i una empresa castellonenca com Nayar, es convertixen, de nou, en seu de congressos, en punt de trobada per a professionals que arriben ací, des de tota Espanya, per a compartir experiències i establir sinergies. Col·locant-nos en el mapa de la innovació i emprenedoria en les pimes a escala nacional".

Innovació i capital humàLa primera edil ha destacat també eixa aposta per la innovació, però també pel capital humà de les pimes "alguna cosa que poden presumir empreses com Nayar és no haver perdut eixa identitat d'empresa familiar i amb atenció personalitzada".

Així, l'alcaldessa ha reiterat "les pimes i autònoms són fonamentals per a la nostra ciutat, perquè aconseguixen crear activitat econòmica, progrés i benestar. I des que arribem al govern, un dels principals objectius ha sigut el d'agilitzar i reduir el termini dels tràmits. I que posar en marxa una empresa siga el més fàcil possible, ja que són estes empreses les principals generadores d'ocupació estable i de qualitat".Carrasco ha subratllat que "emprendre, ser autònom o muntar la nostra pròpia empresa sempre ha sigut una tasca de valentes. Per això, la ciutat de Castelló vol premiar eixa valentia, ajudant a través de la reducció de despeses per a les empreses on tenim competències".

Castelló, en el mapa de la innovació

La jornada organitzada per FEPYMA ha reunit a més de 80 professionals del sector ascensorista arribats des de Castelló, resta de la Comunitat Valenciana i també des de diferents llocs d'Espanya com Catalunya, illes Balears, Astúries o Andalusia, entre altres.L'objectiu de la mateixa ha sigut el d'informar sobre les novetats de la nova normativa "ITC- AEM 1", que afecta els més d'un milió d'ascensors instal·lats a Espanya quant a les seues mesures de seguretat i manteniment.Finalment, l'alcaldessa de Castelló ha volgut agrair el compromís de FEPYMA i les seues pimes i autònoms associats, com la castellonenca Nayar, "apostant per la qualitat i, per damunt de tot, per les millores en matèria de seguretat per als milions d'usuaris, ciutadans, empreses i institucions, d'estos ascensors. A Castelló i en tota Espanya".
Destacats