Un gran castell de focs artificials il·luminarà el cel de Castelló este dissabte

Les colles i la Comissió de Festes han organitzat una variada programació musical durant la nit del dissabte al diumenge

Guardar

Un castell de focs artificials
Un castell de focs artificials

El Grau de Castelló viurà este cap de setmana els últims dies de les Festes de Sant Pere 2024 que finalitzaran diumenge que ve i serà este dissabte quan es visca un dels actes més esperats de tota la programació amb la processó marítima en honor a Sant Pere. Es tracta d'un acte religiós que començarà demà dissabte 29 de juny a partir de les 20:30 hores i el seu recorregut començarà des de l'Església de Sant Pere, passarà pel carrer Churruca, l'avinguda del Port, el carrer Treballadors del Mar i el recinte del moll pesquer fins a arribar a la dàrsena pesquera.

Precisament, serà en este punt quan, una vegada finalitze la processó, es dispare un gran castell de focs artificials per a posar el fermall final a este acte litúrgic en honor a Sant Pere. L'espectacle pirotècnic, que ha sigut organitzat pel Patronat Municipal de Festes de Castelló i compta amb la col·laboració d'FCC, estarà a càrrec de la Pirotècnia Peñarroja qui promet il·luminar el cel de la capital en un tret ple de llum, color i baluern.

Actuacions de dj, orquestres i discomòbils el dissabte

La programació festiva seguirà una vegada haja finalitzat el castell, ja que a partir de les 23 hores començarà l'actuació de Rumba 13 en el carrer Canalejas, 87. També a les 23 hores donarà inici l'actuació de Los Makis en el passeig Buenavista, 17; i de 23 a 4 de la matinada hi haurà una festa de djs en l'avinguda Sebastián Elcano, 17 que comptarà amb la participació de Dj Montes i Dj Vitala.

La música sonarà també en la plaça Pintor Porcar, 3 on l'actuació de Paguifest (de 23 a 4 hores) posarà la nota musical de la nit. Així mateix, i en horari de 00 a 4 hores, la Colla Sense Remei ha organitzat la festa 100 % Norai en el carrer Álvaro de Bazán, que estarà organitzada per la Penya El Norai.

De 00 a 4 hores també se celebrarà una festa d'aniversari amb DJ Fresquer i DJ David House Party en el carrer Magallanes, 2. En eixe mateix horari (de 00 a 4 hores), es realitzaran els següents esdeveniments: festa remember en el carrer Gomera, actuació de El Show del Serrucho en el carrer Tripulants de la Paca 1 i discomòbil en el carrer Torrenostra, 18.

A més, la Comissió de Festes ha organitzat una festa electrònica a partir de la mitjanit en el secadero del port pesquer. També ha planificat la gran actuació de l'Orquestra Límit en el moll de la Costa que començarà a les 00.30 hores. Finalment, la Colla Els Il·legals celebrarà una festa remember amb música dels 90 i 2000 en la qual actuaran DJ John Murray i DJ Satri en la calle Almirall Cervera, 10.

Destacats