Castelló estrena el dilluns l'ampliació del transport urbà per a unir els barris

Totes dues línies estaran operatives de dilluns a diumenge des de dilluns que ve 17 de juny fins al 15 de setembre

Guardar

autobus de castellon
autobus de castellon
El regidor de Mobilitat, Cristian Ramírez, al costat del tinent d'alcalde del districte Oest, Vicent Sales, ha presentat aquest divendres en roda de premsa l'ampliació del transport urbà per a millorar la connexió entre els barris de la ciutat. El servei, coordinat des de la regidoria de Mobilitat al costat dels districtes Oest i Grau, estarà operatiu des de dilluns que ve i, de moment, fins al 15 de setembre.L'edil de l'àrea ha detallat que “ampliem la línia 6 fins a les urbanitzacions de muntanya de l'avinguda l'Alcora on fins ara no arribava el transport urbà i impulsem una nova línia fins a la Marjalería atesa una demanda històrica dels veïns d'aquesta zona”.Ramírez ha explicat que “les urbanitzacions de muntanya de l'avinguda l'Alcora: La Choquera, Racó de Mercader, La Galera, Los Angeles i La Devesa s'uneixen al recorregut de la línia 6 del transport urbà”.

Connexió amb les urbanitzacions de muntanya

“Aquesta línia començarà en El Fanal i acabarà en la Choquera-Racó de Mercader”, apunta. El regidor ha assenyalat que “fins ara aquesta línia tenia dos vehicles i ara l'ampliem a tres, allargant al seu torn el recorregut fins a les urbanitzacions de muntanya”.Així doncs, aquesta ruta començarà a les 7.00 hores de dilluns a divendres fins a les 21.45 hores amb una freqüència de 30 minuts i el cap de setmana i festius de 7.00 hores i fins a les 21.15 hores amb freqüència de 45 minuts.

Nova línia de transport urbà per a la Marjalería

D'altra banda, el govern municipal ha impulsat una línia de nova creació amb la Marjalería. “Creem aquesta línia exclusiva per a connectar aquesta zona de la ciutat que necessitava aquest servei i que, lamentablement, no havia sigut atés durant molts anys. Ara és una realitat i des de dilluns que ve, els veïns de la Marjalería podran fer ús del transport urbà”.El servei especial que arribarà fins a la Marjalería partirà des de la plaça del Jutge Borrull passant pel Camí de La Plana i finalitzant en el Serradal. Serà de dilluns a diumenge des de les 8.00 hores fins a les 21.00 hores amb una freqüència cada 60 minuts.Per part seua, el tinent d'Alcalde del districte Oest, Vicent Sales, ha assenyalat que “tornem a complir un compromís electoral adquirit amb els castellonencs atenent una vella reivindicació d'aquestes dues zones. Els veïns de les urbanitzacions de muntanya reclamaven una solució definitiva que l'anterior govern no els va donar”.“La zona de la Marjalería té molta població consolidada i mai havia tingut un servei de transport urbà i mereixien ser tractats com a ciutadans de primera, i no com a ciutadans de segona com fins ara, perquè paguen els seus impostos com la resta de veïns i mereixen els mateixos serveis”, destaca Sales.Finalment, Ramírez ha assegurat que “continuem treballant en la reestructuració del transport públic per a arribar on fins ara no arribava. Volem un servei més eficaç i eficient que és el que els ciutadans necessiten per a poder utilitzar el transport públic amb fiabilitat”.
Destacats