Castelló instal·larà una pantalla gegant per a veure la final de l'Eurocopa en directe

Guardar

Un partit en una pantalla gegant en la plaça de l'Ajuntament de Castelló
Un partit en una pantalla gegant en la plaça de l'Ajuntament de Castelló

Els i les castellonenques podran viure la final de l'Eurocopa a l'aire lliure i sumar afició. I és que l'Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria d'Esports, ha anunciat que a partir de les 20.00 hores del diumenge 14 de juliol, famílies, persones aficionades i seguidores de la selecció espanyola tenen una cita en la plaça Major de Castelló per a gaudir de l'últim partit d'esta competició, ja que s'instal·larà una pantalla gegant per a seguir en directe el partit de 'La Roja'.

Des d'una hora abans de l'inici del partit els assistents gaudiran d'animació amb música i sorpreses que s'estan preparant per a animar a 'La Roja'. Així mateix, haurà habilitat en la plaça Major un espai reservat a les persones amb mobilitat reduïda (PMR) per a garantir el gaudi i la seguretat de tots.

En este sentit, la regidora d'Esports, Maica Hurtado, anima als castellonencs a seguir en directe el partit a peu de carrer, en el centre de la ciutat "des d'on esperem celebrar la victòria d'Espanya, vivint junts un moment històric com el que ja va acollir la plaça Major amb la celebració de l'ascens de CD Castelló".

"La nostra plaça Major és el punt de referència per a les grans celebracions, un exemple va ser la celebració de l'ascens del CD Castelló amb els més de 35.000 assistents", recorda Hurtado.

Així mateix, hi haurà un espai habilitat a Persones de Mobilitat Reduïda (PMR) per a facilitar el gaudi i la seguretat de tots els castellonencs.

Destacats