Castelló millorarà escoles amb una inversió de 410.000 euros per a executar a l’estiu

Castelló millorarà escoles amb una inversió de 410.000 euros per a executar a l’estiu
25/05/2021 -

El regidor d’Educació de Castelló, Francesc Mezquita, ha confirmat que el consistori executarà huit projectes de millora als centres educatius de la ciutat en finalitzar el curs. Totes les actuacions es duran a terme durant l’estiu i responen a intervencions que es faran en resposta a les peticions de les escoles i de la comunitat educativa.

Els huit centres en què actuarà la Regidoria d’Educació seran els CEIP Fadrell, Isabel Ferrer, Antonio Armelles i Illa. A més, el consistori intervindrà en finalitzar les classes a les instal·lacions de La Marina, Pintor Castell, Columbretes i Sanchis Yago, mitjançant projectes emmarcats al Pla d’Inversions de Revitalització Econòmica de Castelló (Pirecas).

«Aquestes obres permetran realitzar millores necessàries a molts centres i, per tant, rebre l’alumnat per al nou curs amb instal·lacions renovades, però representen també una oportunitat per a la reactivació econòmica de la ciutat», ha explicat el regidor d’Educació, qui ha agraït la col·laboració prestada pels centre en l’elaboració d’aquest pla d’obres als centres que s’executarà durant l’estiu. Aquests polítiques suposen «una mostra més de la nostra aposta per l’educació pública i la dignificació dels espais», ha aclarit l’edil.

Mezquita ha destacat que «aquests obres se sumen a les que hem fet també a l’Illes Columbretes i al Bernat Artola per a acollir les noves aules de dos anys el pròxim curs». Les dues actuacions estan valorades en 24.000 i 33.000 euros, respectivament, i ja han estat completades.

Així doncs, les actuacions que es duran a terme al CEIP Illa del Grau durant l’estiu estan valorades en 82.000 euros i permetran reformar els lavabos d’infantil i primària, així com els vestuaris i el magatzem el pavelló esportiu. A l’Antonio Armelles la inversió serà de vora 87.000 euros per a adequar una nova aula de dos anys, canviar el lavabos de la primer planta i renovar les persianes.

Pel que fa a les actuacions previstes al Sanchis Yago, l’asfaltat de l’accés i la renovació de persianes prevista per a aquest estiu estan valorats en 70.000 euros. Al CEIP Illes Columbretes l’actuació prevista per a asfaltar el camp de bàsquet està valorada en 50.000 euros. Finalment, al CEIP La Marina, el consistori ha previst renovar les persianes del centre amb un inversió de 33.000 euros. Un pressupost similar es destinarà al Pintor Castell per a asfaltar l’accés al centre i el camp de futbol.

A més, al CEIP Fadrell el consistori invertirà 19,000 euros per a reformar els lavabos de la zona de primària a la primera planta i els lavabos del personal. L mateixa actuació es farà al CEIP Isabel Ferrer, en aquest cas a la planta baixa i amb un pressupost de 34.000 euros .

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari