Castelló premiarà amb 900 euros a la millor fotografia sobre el paisatge agrari del terme

Transició Ecològica impulsa el concurs “Castelló en verd, terra de futur, terra de memòria” per a realçar l’entorn agroalimentari

Castelló premiarà amb 900 euros a la millor fotografia sobre el paisatge agrari del terme
09/09/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló premiarà amb 900 euros a la fotografia guanyadora del concurs de fotografia “Castelló en verd, terra de futur, terra de memòria“, convocat per a realçar el paisatge agrari de la ciutat i posar en valor el treball de les treballadores i treballadors de l’activitat agroalimentària (agricultura i ramaderia). La segona millor fotografia rebrà 600 euros, la tercera 400, i a més, hi ha un premi juvenil que obtindrà una càmera rèflex.

“Des de la Regidoria de Transició Ecològica hem llançat aquest nou concurs de fotografia digital amb l’objectiu d’animar a la ciutadania a mostrar la seua mirada del nostre entorn rural, per a visibilitzar la riquesa ambiental del nostre entorn agrari, dignificar el treball del sector agroalimentari i destacar la seua vinculació cultural i històrica amb Castelló”, afirma el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El concurs està obert a totes els aficionades i aficionats a la fotografia digital. Les propostes es poden presentar fins al 5 de novembre en el correu electrònic de transicioecologica@castello.es, en la seu electrònica (sede.castello.es) o en el Registre General (Palau de la Festa, carrer Riu Sella número 1). Les bases es poden consultar en el web de castello.es o en la citada seu electrònica. Així mateix, les obres hauran de publicar-se en l’aplicació INSTAGRAM etiquetant al compte de l’Ajuntament de Castelló (@AjuntCastello) i utilitzant l’etiqueta #FotoCastelloEnVerd.

Un jurat integrat per representants del Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat triarà primer 15 fotografies, que formaran part d’una exposició titulada “Terra de futur, terra de memòria“, que serà itinerant per diferents centres públics. D’aquestes 15, les tres millors comptaran amb 900, 600 i 400 euros de premi respectivament. Així mateix, es designarà la millor fotografia en la categoria juvenil, per a implicar els centres educatius, amb una càmera rèflex de premi valorada en 400 euros.

A més, a totes les persones amb fotografies guardonades se’ls entregarà una caixa de productes locals valorada en 50 €.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari