Castelló reobri la platja canina del Pinar fins al 28 de febrer

Castelló reobri la platja canina del Pinar fins al 28 de febrer
20/10/2022 -

L’Ajuntament de Castelló de la Plana ha reobert la platja canina perquè usuaris i mascotes puguen gaudir d’aquest. L’espai, d’uns 3.500 metres quadrats, està ubicat en la platja del Pinar i es podrà accedir a ell fins al 28 de febrer.

Les infraestructures s’han adaptat a les necessitats dels usuaris i mascotes. Es poden trobar cartells informatius instal·lats en els trams que limiten la platja amb les recomanacions i condicions d’ús de la mateixa. A més, l’espai compta amb altres serveis com bevedors, dispensadors de bosses, papereres i dutxes.

El regidor de Benestar Animal, Ignasi Garcia, explica que “és un espai completament acotat per a la seguretat de les mascotes”, i que s’han intensificat les tasques de neteja per garantir el goig de mascotes i usuaris.

Tanmateix, l’edil ha recordat que “cal respectar totes les normes d’ús per convivència i civisme”, així com respectar les mesures de seguretat en els animals considerats potencialment perillosos i l’obligatorietat de recollir adequadament qualsevol excrement o fem generat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari