Comença la neteja dels solars en el PAI Mestrets de Castelló per a evitar incendis

Els treballs de neteja són a càrrec d'una trentena de propietaris de les parcel·les d'esta àrea

Guardar

Vicent Sales visita els treballs de neteja al PAI Mestrets
Vicent Sales visita els treballs de neteja al PAI Mestrets

Els solars situats en el PAI Mestrets de la ciutat de Castelló comencen les tasques de neteja de cara a la temporada estiuenca per a evitar que es produïsquen incendis. Així, els treballs són a càrrec dels propietaris de les parcel·les després que l'Ajuntament els sol·licitara a través d'una carta la necessitat d'actuar sobre estos espais.

El tinent alcalde del districte Oest, Vicent Sales, ha comprovat l'evolució d'estos treballs de neteja, agraint als propietaris la seua voluntat de col·laborar amb l'Ajuntament. Al seu torn, Vicent Sales manté contacte permanent amb els veïns del grup Sant Enrique, en la Quadra del Borriolench, per a mantindre'ls informats en tot moment. "El diàleg és permanent amb ells, la seguretat de les persones és el més important i volem que vegen que les seues demandes són ateses", assegura.

"Des de 2016 s'han produït 52 incendis en esta mateixa zona del PAI Mestrets sense que l'anterior equip de govern de la socialista Amparo Marco posara interés. Nosaltres, en poc temps des de l'incendi que es va produir al maig i un altre posterior al juny, hem fet el requisit a tots els propietaris, una trentena, perquè tinguen netes les seues parcel·les i en cas de no netejar-les serà l'Ajuntament qui assumisca la neteja de manera subsidiària", recorda Sals.

"L'objectiu és tindre els solars de les zones urbanes de la ciutat en les condicions més adequades per a evitar incendis que posen en risc la seguretat dels veïns", apunta el regidor.

"Als propietaris de les parcel·les se'ls ha donat un termini de 15 dies perquè executen la neteja de les seues parcel·les, però una vegada discorregut aqueix temps, si hi ha propietaris que no ho han fet, este Ajuntament es farà càrrec de les tasques", conclou.

Destacats