Els comerciants del Mercat Central i de Sant Antoni es formen per usar el market place i les taquilles intel·ligents

Este procés formatiu s'anirà estenent de manera progressiva entre tots els comerciants de Castelló

Guardar

Diversos comerciants de Castelló acudixen a la formació sobre el market place i la taquilla intel·ligent
Diversos comerciants de Castelló acudixen a la formació sobre el market place i la taquilla intel·ligent

Un total de huit comerciants del Mercat Central i Mercat de Sant Antoni han assistit hui a la formació impartida per l'Ajuntament de Castelló sobre l'ús del nou market place i la taquilla intel·ligent refrigerada. L'objectiu és estendre aquesta formació a tots els comerços de la ciutat de manera gradual perquè aquestes eines puguen estar en funcionament ja el mes de novembre.

El regidor de Comerç i Consum, Alberto Vidal, ha indicat que "hui hem començat amb la formació als comerciants per a ensenyar-los les maneres de funcionar d'aquesta aposta nova. Aquest procés formatiu s'anirà estenent de forma progressiva entre tots els comerciants de Castelló perquè, qui ho desitge, puga fer ús d'aquest nou sistema per a potenciar les seues vendes".

"Amb aquest nou mecanisme tenim l'objectiu que el comerç local siga més competitiu i s'adapte als nous hàbits de consum. A més, amb aquestes formacions volem facilitar als comerciants la transició cap a l'entorn digital i proporcionar als usuaris una major comoditat en les seues compres, podent recollir les seues comandes des de qualsevol racó de la ciutat i a qualsevol hora".

cal recordar que, de moment, s'ha instal·lat una taquilla intel·ligent al costat del Mercat Central, a manera de projecte pilot, d'un total d'11 que haurà distribuïdes en punts estratègics de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa innovadora en matèria d'impuls al comerç local i de proximitat que compta amb una inversió de 356.535,70 euros, IVA inclòs, procedents de Fons Europeus Next Generation del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Aquest projecte consisteix a generar un portal digital al que puguen adherir-se tots els comerços que ho desitgen de la ciutat, la qual cosa es coneix com market place i els usuaris podran fer les seues compres des de la comoditat dels seus dispositius mòbils. Gràcies a la instal·lació de les taquilles intel·ligents podran recollir la seua comanda qualsevol dia de la setmana, a qualsevol hora.

Destacats