Ja hi ha data d'obertura de la piscina del Pinar del Grau de Castelló

Esta infraestructura municipal inicia la temporada d'estiu amb unes instal·lacions renovades i millorades

Guardar

Piscina del Pinar del Grau de Castelló
Piscina del Pinar del Grau de Castelló

Les piscines municipals de la ciutat de Castelló descompten les hores per a iniciar la temporada estival i reobrir al públic durant els mese d'estiu. Així, el consistori ha anunciat la data d'obertura d'una de les piscines que més banyistes atrau cada estiu: la piscina del Pinar del Grau. Es tracta d'una infraestructura municipal que tal com ha detallat Esther Giner, tinent alcalde del Grau, obrirà de nou aquest dissabte 22 de juny.

"Esta piscina obrirà dissabte que ve 22 de juny, coincidint amb el primer cap de setmana de l'estiu. Un inici de campanya estival que arriba amb diverses millores en esta instal·lació municipal que és utilitzada per milers d'usuaris cada any", ha declarat Giner durant la seua visita a la pisicna juntament amb la regidora d'Esports, Maica Hurtado.

D'esta manera, la psicina descoberta del Pinar del Grau romandrà oberta des del dissabte 22 de juny fins al diumenge 1 de setembre de 2024. El seu horari serà de dilluns a diumenge des de les 11:30 hores fins a les 20 hores i durant tota la jornada hi haurà servei de socorrista i de bar. Quant al preu de les entrades, l'abonament diari per a poder accedir a les instal·lacions té un cost de 2,74 euros. La piscina té unes dimensions de 25 x 12 metres, amb profunditat d'entre 1,10 i 2,35 metres i també compta amb una zona especialment destinada per als xiquets i xiquetes de menor edat.

La teniente alcalde del Grau, Esther Giner, y la concejala de Deportes, Maica Hurtado, visitan la piscina
La tinent alcalde del Grau, Esther Giner, i la regidora d'Esports, Maica Hurtado, visiten la piscina

En este sentit, la regidora ha posat l'accent que "la piscina del Parc del Pinar es convertix en un punt de trobada tant per als veïns del Grau com per als turistes que visiten la nostra ciutat. Una instal·lació que es troba entre les preferides de moltes famílies, ja que està situada en un lloc emblemàtic com és el Parc del Pinar, que és una zona verda i d'oci amb moltes possibilitats".

Treballs de renovació i millora en el recinte de la piscina

Per la seua banda, l'edil de l'àrea d'Esports, Maica Hurtado, ha destacat les millores que s'han dut a terme en esta infraestructura municipal amb l'objectiu que aquesta encarara en les millors condicions possibles la temporada estiuenca. En eixe sentit, Hurtado ha assenyalat que s'han instal·lat ombrel·les per a augmentar les zones d'ombra en este recinte aquàtic i també "s'ha treballat en una nova coronació del perímetre de la piscina", ha esmentat.

"A més, s'ha pintat el sòl de tot el perímetre de la mateixa, les parets que tanquen el recinte i també s'ha retolat el nom de la instal·lació", ha afegit la regidora. Així mateix, les actuacions de rehabilitació i millora també s'han centrat a renovar els sòls dels vestuaris, "un servei bàsic per al bon funcionament i poder gaudir de la millora manera d'esta piscina", ha subratllat Hurtado.

Destacats