Extingit l'incendi en les proximitats de l'ermita de la Magdalena de Castelló

A més, la paella monumental que s'anava a celebrar hui als peus del turó de la Magdalena s'ha suspés per l'alerta groga per vent

Guardar

bomberos castelló incendio ermita
bomberos castelló incendio ermita
Els equips de Bombers han aconseguir controlar i extingir un incendi que s'ha declarat en les proximitats de la masia Font de la Reina de Castelló, situat molt prop de l'ermita de la Magdalena on aquest diumenge s'ha realitzat la Romeria dels Canyes. Tal com ha informat l'Àrea de Seguretat de l'Ajuntament de Castelló, el foc ha danyat una desena de vehicles que estaven aparcats en una zona d'estacionament al costat d'una pineda.Segons confirmen des del departament municipal de Seguretat, l'incendi ha cremat una zona de pineda i també ha afectat 12 cotxes estacionats. En les labors d'extinció del foc han participat diverses dotacions dels Bombers de Castelló; a més de la Guàrdia Civil de Trànsit i agents de la Policia Local.

Suspensió de la paella monumental pel fort vent

El servei d'Emergències 112 de la Comunitat Valenciana ha informat que tota la comunitat autònoma es troba hui diumenge 3 de març en risc extrem per la possibilitat d'incendis forestals. És per això que s'ha decretat el nivell 3 de preemergència per risc d'incendis i es prohibeix fer foc en zones boscoses.A més, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana també ha anunciat l'existència d'alertes meteorològiques per vent a la província de Castelló. En concret, s'ha activat l'alerta groga per vent a l'interior sud i el litoral nord de la província i també l'alerta de nivell taronja per forts vents a l'interior nord de la regió castellonenca. Així mateix, també a l'interior nord està vigent l'alerta per gelades i nevades.Precisament, l'activació de l'alerta extrema per foc en zones forestals i la previsió de fortes ratxes de vent ha obligat l'Ajuntament de Castelló a suspendre la paella monumental que estava previst celebrar aquest diumenge al peu del turó de la Magdalena, ja que no està permés fer qualsevol tipus de foc en un paratge natural com aquest.
Destacats