Aquests seran els festius escolars a Castelló durant les festes de la Magdalena 2024

L’alumnat gaudirà de quatre dies festius dins de la setmana gran de la Magdalena: el 5, 6, 7 i 8 de març

Aquests seran els festius escolars a Castelló durant les festes de la Magdalena 2024

Ja es coneixen els dies que seran considerats festius escolars durant les pròximes festes de la Magdalena de l’any 2024. Així, la Direcció Territorial d’Educació ha informat quins seran els dies en què, durant el mes de març i coincidint amb les festes grans de la ciutat de Castelló, els centres educatius estaran tancats i es consideraran jornades no lectives en les quals no hi haurà activitat escolar.

En eixe sentit, la Direcció Territorial d’Educació ha autoritzat declarar festius a la ciutat de Castelló els dies 5, 6, 7 i 8 de març, complint així amb la norma establida de proposar fins a un màxim de tres dies festius i una petició extraordinària. D’aquesta manera, els col·legis, instituts i universitats no impartiran classe del 5 al 8 de març (tots dos inclosos). Tal com ha informat el consistori castellonenc, el 8 de març també serà considerat festiu, ja que s’ha canviat pel 8 d’abril (Dia de Sant Vicent) que en 2024 serà lectiu.

A més, el Dijous Sant (28 de març), continuarà sent festiu, com que no s’ha canviat pel 7 de desembre. Precisament, serà el dijous 28 de març quan s’inicien les vacances escolars corresponents als dies de Pasqua. Unes setmanes festives i no lectives que s’estendran fins al dilluns 8 d’abril (també inclòs), per la qual cosa les classes es reprendran el 9 d’abril després d’aquest període vacacional.

La petició es va elevar després de consensuar-la entre els membres del Consell Escolar Municipal en el qual estan representats els equips directius tant d’educació infantil i primària, com de secundària; la regidora d’Educació, María España, la inspecció educativa, una representació d’associacions de mares i pares, a més de sindicats vinculats a l’ensenyament. Després de la sessió celebrada el mes de juliol es va recordar d’aquesta manera, per unanimitat, la proposta de calendari escolar a la ciutat de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari