Gaudeix de concerts gratuïts amb "Nits al Claustre" a Castelló

Club del Río, Anne Etchegoyen i L-R actuaran en les "Nits al Claustre" del Museu de Belles Arts de Castelló

Guardar

Club del río
Club del río
La Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta aquest dijous 4 d'agost, a les 22.30 hores, el primer concert gratuït del cicle "Nits al Claustre" del Museu de Belles Arts de Castelló. Les entrades es poden adquirir gratuïtament una hora abans de l'inici dels concerts en el mateix Museu, i tots els concerts es realitzaran a la mateixa hora.Aquest cicle continua després que al juliol es realitzaren, de manera reeixida, diferents activitats com a cinema i altres concerts, i durant el mes d'agost encara s'esperen altres tres concerts més que conviden al públic a gaudir de les nits en el museu.

Programació

Dijous, 4 d'agost – Club del Río

El grup madrileny presenta el seu últim disc "Lejos contigo", el qual està ple de temes que representen l'alegria, l'esperança i el retrobament amb el públic després de dos anys sense poder dur a terme concerts ni enregistraments nous.Club del Río porta fins a Castelló un folk lluminós i optimista, ple de matisos i de diferents influències que juguen amb les seues veus i els seus arranjaments musicals que converteixen les seues cançons en moments de gaudi i alegria.

Dijous, 11 d'agost – Anne Etchegoyen

Coneguda com una de les millors i referent en el món vocal basc femení, Anne Etchegoyen, presentarà el seu nou projecte "Ematze". En ell ret homenatge a les dones, celebrant el seu 40 aniversari a través de 10 cançons que sonen en sintonia amb la realitat del nostre temps.Un univers musical folklòric, basat en guitarres acústiques que mesclen sons actuals i tradicions, sota una veu fresca, pura, airejada i empoderada com la d'Anne Etchegoyen.

Dijous, 18 d'agost – L-R

Per a tancar aquest cicle de "Nits al Claustre" del Museu de Belles Arts de Castelló, serà present el duo L-R, format per Leticia Baselgas i Rubén Bada. Naturals d'Astúries, ells mateixos defineixen la seua música i estil com a "postfolk asturià".En les seues cançons combinen a la perfecció els ritmes i estructures del ball tradicional asturià amb sons pròxims al blues i al rock, creant una nova, diferent i addictiva manera d'escoltar música.

Arxivat a:

Destacats