Guia pràctica de les notes de la PAU 2024: quan, on i com consultar els resultats

Les qualificacions dels exàmens per a accedir a la universitat es coneixeran hui divendres 14 de juny a partir de les 13 hores

Guardar

uji
uji

El compte arrere per a conéixer els resultats dels exàmens de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) està a punt de finalitzar. Així, els més de 24.200 estudiants que es van presentar als exàmens 2024 (que van tindre lloc durant els dies 4, 5 i 6 de juny) coneixeran este mateix divendres les qualificacions que han obtingut en cadascuna d'estes proves. Unes notes amb les quals es podrà calcular la nota d'accés de cada alumne per a accedir a cursar a un grau universitari i que determinarà el futur acadèmic més pròxim per a aquells que acaben de finalitzar els seus estudis de Batxillerat. Així, estes qualificacions es publicaran a partir de les 13 hores d'este divendres 14 de juny. L'alumnat podrà consultar les notes accedint a aquest portal web de la Generalitat Valenciana: https://appweb1.edu.gva.es/paseu/login.sec. En ell, hauran d'introduir el seu usuari i contrasenya per a poder accedir als resultats dels exàmens. Encara que este procés estarà disponible a partir de les 13 hores, no serà fins el 19 de juny a les 14 hores quan l'estudiantat que no haja sol·licitat revisar cap examen puga descarregar la targeta de qualificacions de la PAU 2024. Precisament, el termini de revisió i reclamació de notes dels exàmens s'obri dilluns que ve 17 i s'estendrà fins al dia 19 a les 14 hores. Per a aquells que hagen demanat revisió, la targeta de notes no estarà disponible fins al dia 21 a les 17 hores.

Segona convocatòria de la EBAU 2024

Va ser el passat 6 de juny quan milers d'alumnes, la majoria d'ells procedents de Batxillerat, van posar punt i final als exàmens de la EBAU este any 2024. Encara així, a principis del mes de juliol les aules universitàries tornaran a rebre a aquells estudiants que es presenten a la segona convocatòria d'estos exàmens. En eixe sentit, estes proves es duran a terme en les tres províncies valencianes els dies 2, 3 i 4 de juliol. Una segona convocatòria dirigida a aquells que no han pogut superar els exàmens de la primera; o també a l'alumnat que opta per acudir a aquesta segona cita com a preferència. Així, tots aquells que realitzen les proves del 2 al 4 de juliol coneixeran els seus resultats el dia 9 de juliol a partir de les 17 hores.

Destacats