Horari especial dels supermercats de Castelló en la Nit de cap d'any

Descobreix l'horari dels supermercats de Castelló per al dia 31 de desembre

Guardar

supermercado
supermercado
Demà 31 de desembre, Nit de cap d'any, acomiadarem l'any 2022 per a donar la benvinguda a un nou any. Nit de cap d'any és una nit de celebracions, festes, reunions i també sopars amb amics i famílies. Un sopar que, per ser l'última nit de l'any, tindrà un menú especial que moltes persones ja estan preparant.No obstant això, en els supermercats és comú trobar-se amb llargues cues de persones que busquen en aquests establiments comercials comprar algun  ingredient o producte d'última hora que no pot faltar en la taula. És per aquest motiu que cal tindre present a quina hora tanca cada supermercat, ja que la majoria han anunciat un horari especial per a demà dissabte 31 de desembre.Repassem l'horari d'apertura i tancament dels supermercats de la ciutat de Castelló per al dia de Nit de cap d'any.

Mercadona

El gegant valencià de supermercats ja ha anunciat a quina hora tancarà demà dissabte 31 de desembre. Així, Mercadona obrirà les seues portes en l'horari habitual, a les 9 hores, però tancarà a les 19.00, dues hores i mitja abans del normal.

DIA

Quant als supermercats del grup DIA a Castelló, el seu horari dependrà de cada establiment. Per exemple, el del carrer de les Useres de la ciutat de Castelló obrirà a les 9.00 fins a les 18.30.Per això, és recomanable consultar en el directori de tendes DIA de la seua pàgina web per a saber l'horari detalladament de cada supermercat.

Consum i Charter

En el cas de Consum, tots els supermercats de la ciutat de Castelló obriran les seues portes a les 9 del matí i tancaran a les 19.30 hores, és a dir, dues hores abans del normal qualsevol altre dia de la setmana.Charter tindrà el mateix horari el dia 31 de desembre: de 9 a 19.30 hores. I, de la mateixa manera que Consum, tampoc estarà obert el dia 1 de gener, encara que si que reprendrà la seua activitat habitual el dilluns 2 de gener i obrirà en horari de 9 a 21.30 hores.

Supermercats El Corte Inglés

Els supermercats d'El Corte Inglés seran els que tanquen més tard aquesta Nit de cap d'any, ja que el centre situat en el passeig de Morella número 1 romandrà obert de 10 hores a 20 hores.

Carrefour

La cadena de supermercats Carrefour ha anunciat que també avançarà la seua hora de tancament, per la qual cosa obrirà a les 9 hores i tancarà a les 19 hores.

Lidl

El mateix horari que Carrefour tindran els establiments de Lidl a la província de Castelló, ja que el seu horari d'obertura serà de 9 a 19 hores.
Destacats