Horari i recorregut: Així serà la Cavalcada de Reis de Castelló 2023

La Cavalcada de Reis tindrà com a temàtica el bosc, els animals i els éssers encantats aquest 2023

Guardar

Cabalgata de los Reyes Magos castellon
Cabalgata de los Reyes Magos castellon
Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han confirmat que passaran per totes les cases dels castellonencs aquest dijous 5 de gener. I és que torna la Cavalcada de Reis de Castelló 2023, amb temàtica relacionada amb el bosc, els animals i els éssers encantats i l'ajuntament ha anunciat el nou recorregut i horari de la cita.Com sempre, els Reis Mags arribaran a la ciutat per via marítima i s'ha previst el desembarcament en la plaça de la Mar del Grau a les 11.00 hores d'aquest dijous 5 de gener. Segons ha destacat el consistori, es realitzarà una recepció i posterior parlament en la plaça Sète i posteriorment s'iniciarà el primer recorregut per diversos barris de la capital.D'aquesta manera, després d'eixa recepció i parlament, els Reis d'Orient recorreran el Grau, Grup Sant Agustí, el Raval Universitari, el Grup Reis, el Grup Sant Lorenzo, el Grup Rosario, Maset Blau, Grup Lourdes i Grup Roquetes. A més, a les 16.00 hores està previst que realitzen una visita a la unitat pediàtrica de l'Hospital General de Castelló.

Horari i recorregut

Respecte a la Cavalcada de Reis 2023, com a tal, començarà a les 18.00 hores i es preveu especialment multitudinària després de diversos anys sense poder gaudir-la al 100% per la pandèmia del coronavirus.En aquest sentit, es mantindrà el nou recorregut realitzat l'any passat precisament perquè discórrega per carrers més amplis i es reduïsquen les aglomeracions de gent. Per tant, partirà al carrer Governador des de Cardona Vives, plaça Borrull, Guitarrista Tárrega, Casalduch, Chatellereault i Palau de la Festa.

Temàtica de bosc

Segons ha informat l'Ajuntament de Castelló, la cavalcada d'enguany tindrà com a temàtica el bosc, els animals i els éssers encantats. A més de la presència de Melcior, Gaspar i Baltasar, participaran més d'una desena de vehicles i carrosses, grups d'animació, música i ball.Respecte al dispositiu de seguretat, hi haurà més d'un centenar d'efectius entre Policia Local, Bombers, Agents de Movilitat, Protecció Civil, Policia Nacional, Unitat adscrita de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, així com l'Autoritat Portuària.Està previst el tancament al trànsit del carrer Governador (entre María Agustina i l'avinguda de la Mar) a partir de les 15.00 hores, una vegada comencen a arribar les primeres carrosses per a l'inici de la desfilada.
Destacats