Motorocasión Castelló 2024 tanca la seua 22 edició amb un volum de negoci de 8,4 milions d'euros

La fira de l'automòbil més important de la província finalitza la seua 22 edició del 6 al 8 de juny amb un total de 371 cotxes venuts

Guardar

El regidor de Comerç i Consum del consistori, Alberto Vidal, i el director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón, en roda de premsa
El regidor de Comerç i Consum del consistori, Alberto Vidal, i el director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón, en roda de premsa

La Fira Provincial de l'Automòbil, Motorocasión Castelló, s'acomiada del recinte firal de la capital de la Plana i ho fa amb unes xifres de negoci milionàries. Així ho han anunciat en roda de premsa el regidor de Comerç i Consum del consistori, Alberto Vidal, i el director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón. En concret, la 22a edició d'aquesta fira, que va tindre lloc del 6 al 9 de juny, va superar els 8,4 milions d'euros de volum de negoci, la qual cosa suposa una de les xifres més altes mai abans registrades.

"Motorocasión Castelló s'ha consolidat com un esdeveniment de gran rellevància per a la nostra ciutat i l'èxit aconseguit en aquesta edició demostra el potencial i la importància d'aquesta fira" ha assenyalat Vidal. "Des del govern municipal seguirem recolzant i difonent aquest certamen, que, a més de dinamitzar el mercat automobilístic, també impulsa l'economia local. Estem molt orgullosos dels resultats obtinguts i anem a seguir recolzant aquesta iniciativa perquè continue sent un referent any rere any".

El certamen castellonenc ha tancat aquesta edició amb un total de 371 cotxes venuts, una xifra que aglutina les vendes realitzades durant els quatre dies de fira así com totes aquelles operacions iniciades en Recinte Castelló però que es van concretar en les instal·lacions de les empreses expositores al llarg dels 15 dies següents.

Quant al volum de negoci, Motorocasión Castelló 2024 ha generat un total de 8.444.711 euros, la qual cosa confirma de nou l'important potencial econòmic que té el certamen a nivell provincial. Pel que fa al preu mitjà dels cotxes lliurats, en aquesta ocasió ha sigut de 22.823 euros, la qual cosa suposa un increment d'un 6,9 % pel que fa al mateix valor de l'any passat.

Per a Lobón "en un moment com el qual està vivint actualment el mercat automobilístic, haver aconseguit aquestes xifres de vendes, no gaire llunyanes a les de l'any passat, quan es van registrar unes dades realment excepcionals i es va batre el rècord en volum de negoci, ens fa estar molt satisfets amb el resultat. Són nivells de venda molt destacats que suposen un vertader impuls per al mercat automobilístic provincial".

Motorocasión Castelló està organitzat per Action Car i compta amb la col·laboració habitual d'Astrauto i el patrocini de l'Ajuntament de Castelló.

Destacats