Naix 'Gastrelló', la nova web amb restaurants i ofertes gastronòmiques de Castelló

El Patronat de Turisme de Castelló ha llançat aquesta plataforma que ofereix tota classe d’informació sobre restaurants i ofertes per a evitar el desaprofitament d’aliments

Naix 'Gastrelló', la nova web amb restaurants i ofertes gastronòmiques de Castelló

Veïns i veïnes i visitants de la capital de la Plana ja poden conéixer al detall quins restaurants i bars es troben a Castelló, la carta i especialitats i, fins i tot, les ofertes del dia per a aconseguir el desaprofitament zero de menjar. Una novetat que ha presentat aquest matí la regidora de Turisme i presidenta del Patronat de Turisme de Castelló, Pilar Escuder, sota el nom de ‘Gastrelló’.

Es tracta d’una plataforma que reuneix tota l’estratègia turística gastronòmica de la ciutat i que té com a objectiu “que els veïns i veïnes i els qui vinguen a visitar Castelló puguen tindre en una plataforma única tota la gastronomia i, d’altra banda, que els bars i restaurants puguen oferir les seues cartes, menús del dia o novetats per a ajudar al seu impuls en aquest moment tan complicat”, ha assenyalat Escuder.

El Patronat ha treballat en aquesta plataforma diversos mesos i, segons assenyala la presidenta, és fruit de la participació de l’ens i del mateix sector. “Vam fer la primera reunió el 22 de desembre i des de llavors s’han unit 42 restaurants i hem rebut 1.000 visites, ja que s’ha donat a conéixer en les oficines de turisme”, explica.

En gastrello.com poden trobar-se tota classe de restaurants o fins i tot el gremi de forners i també pretenen unir-se comerços relacionats amb el sector. Així mateix, dins de la plataforma poden fer-se cerques més avançades segons menús del dia, promocions, ofertes, especialitats o comandes per a portar.

Així mateix, compta amb un espai de Desaprofitament Zero en el qual els restaurants adherits poden llançar ofertes cada dia per a vendre plats o productes que no s’hagen venut i evitar així que acaben en el fem.

“La veritat és que estem molt contents perquè ja hi ha fins i tot empreses que volen ser patrocinadores de la plataforma. També s’ha creat un perfil en Instagram i veiem que s’interessen pels restaurants i les seues cartes, per la qual cosa creiem que serà molt pràctic comptar amb aquesta plataforma”, assegura Pilar Escuder.

Gastrelló ja està obert al públic com a bestreta a la flexibilització del dilluns. Amb les últimes mesures preses en la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i Actuació davant la COVID-19, l’hostaleria farà un pas més en la seua desescalada i a partir del 26 podrà obrir fins a les 22 hores, la qual cosa permetrà oferir un torn de sopars més primerenc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari