Totes les novetats de la 'Ruta de Tapes de Castelló' 2023

La Ruta de Tapes de Gastronomia Local ‘Sabors Castelló’ arranca demà 19 d’octubre i finalitza l’11 de novembre en 50 locals

Totes les novetats de la 'Ruta de Tapes de Castelló' 2023
18/10/2023 -

L’Ajuntament de Castelló, concretament el Patronat de Turisme, organitza una nova Ruta de Tapes ‘Sabors Castelló’. Aquesta ruta comença demà 19 d’octubre i finalitzarà l’11 de novembre, amb l’objectiu de promocionar la gastronomia local en 50 locals, restaurants i bars de la ciutat de Castelló de la Plana. Els establiments participants posaran a la disposició del consumidor dues tapes cadascun, totes elles amb productes i cultura locals. El preu de venda al públic que inclou una tapa i una beguda està fixat en 4,50 euros. Totes les persones que s’acosten als locals podran provar fins a 100 tapes diferents i fer una votació valorada pel Comité Gastronòmic d’Experts, els qui s’encarregaran d’atorgar els premis i reconeixements a la fi de novembre per als agraciats.

Com a element nou, en aquesta nova edició els organitzadors han creat un esdeveniment final sota el títol ‘Màster Sabors Estrella Galícia’, on els experts culinaris elaboraran les tapes més valorades en directe. Per a tal esdeveniment, un jurat determinarà el cuinat de la tapa i atorgarà el premi a Millor Tapa de la Ciutat 2023 a la guanyadora.

Presentació de la 11a edició de la Ruta de Tapes ‘Sabors Castelló’

Presentació

L’edició número onze va ser presentada ahir per l’alcaldessa, Begoña Carrasco, i per la regidora de Turisme, Arantxa Miralles. Carrasco ha recalcat l’esforç dels establiments que participen en aquesta edició, secundats per la Diputació amb la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’. L’alcaldessa de Castelló afirma: “Som conscients del mal que ho han passat en aquests anys els locals d’hostaleria, i per això els recolzarem. Una mesura per a això és la suspensió de la taxa d’ocupació de la via pública per al pressupost de 2024 que afectarà positivament uns 800 establiments”. “La nostra intenció és situar a Castelló en el mapa turístic i gastronòmic, recuperant la seua capitalitat de qualitat com sempre, amb unes carns, fruites, verdures i peix del Grau que sempre han sigut aparador i una enveja per a l’exterior”, afig.

Arantxa Miralles, edil de Turisme, concreta que el turisme gastronòmic es convertirà en un punt fort del Patronat Municipal. “Exemple d’això és la gran aposta per la Ruta de la Tapa de Gastronomia Local ‘Sabors Castelló’, un referent assentat a la nostra ciutat”, afirma Miralles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari