Obri al públic el gran parc aquàtic gratuït en les platges de Castelló

El 'Wow Water Park' s'instal·larà tots els dissabtes i diumenges de juliol i agost en les platges del Pinar i del Serradal

Guardar

Platja del Pinar de Castelló
Platja del Pinar de Castelló

Les platges de Castelló es convertixen en un gran parc aquàtic estos mesos d'estiu gràcies a l'aterratge del 'Wow Water Park' en dos arenals de la ciutat. En concret, este parc aquàtic, que a més tindrà entrada gratuïta, se situarà en les platges del Pinar i la del Serradal per a oferir als xiquets i xiquetes una activitat plagada de diversió i aventura en l'aigua del mar. Este tindrà un total de huit plataformes situades prop de la riba que estaran equipades amb tobogans i atraccions d'aigua.

En eixe sentit, este gran parc aquàtic, que comptarà amb inflables i tobogans, estarà obert al públic tots els dissabtes i diumenges des de hui dissabte 6 de juliol i romandrà en les platges del Pinar i El Serradal fins al pròxim 31 d'agost. Així i tot, cal tindre en compte que el seu horari d'obertura no s'estendrà durant tot el dia, ja que estes instal·lacions només estaran disponibles per al seu ús en horari d'11 a 14 hores, tal com ha informat el servei de turisme de l'Ajuntament.

La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, va ressaltar la importància d'estos parcs aquàtics com "una forma de dinamitzar les platges i recolzar a les empreses de la zona". "Volem que estos parcs aquàtics siguen un revulsiu i potencien les nostres platges, oferint activitats de qualitat per als nostres visitants i residents. Esta iniciativa enriquirà l'experiència turística i també brindarà un important suport a les empreses de la zona", va declarar durant la presentació d'estes dues iniciatives.

Activitats aquàtiques

Encara que el 'Wow Water Park' està dirigit als més menuts, ja que la seua edat recomanada és fins als 10 anys, el consistori municipal, a través de la Regidoria de Turisme, ha organitzat un ampli programa d'activitats aquàtiques que es desenvoluparan durant tota la temporada estival en la platja del Gurugú i també en la del Pinar. Una programació que ha sigut dissenyada i organitzada juntament amb l'empresa Surfers Castelló que està especialitzada en este sector.

D'esta manera, les activitats podran realitzar-se durant els set dies de la setmana en els arenals del Gurugú i El Pinar i el seu horari s'estendrà des de les 10 del matí fins a les 20 hores. En eixa línia, aquelles persones que estiguen interessades a apuntar-se podran aconseguir tiquets de descompte de fins a 5 euros que estaran disponibles en les oficines de Tourist Info Castelló (plaça de l'Herba s/n) i Tourist Info Grau (Passeig Buenavista, 28); a més d'en els punts d'Informació situats en les mateixes platges de la capital.

L'oferta d'activitats inclou una gran varietat d'aventures aquàtiques, ja que en la platja del Gurugú es podran provar motos d'aigua, banana aquàtica, taula elèctrica, paddlesurf i kayak. Per la seua banda, en la Pineda la llista d'activitats augmenta considerablement, ja que es podrà fer paddlesurf, kayak, windsurf, surf, patinet aquàtic; a més de la travesia amb lluna plena o a l'alba que es pot fer amb les taules de paddlesurf o kayak. Les tarifes de cada activitat i més detalls es poden consultar en www.surferscastellon.es.

Activitats esportives dirigides en les platges

A esta oferta cal sumar la programació d'activitats esportives que inundaran diferents platges de la ciutat durant els mesos de juliol, agost i setembre i que convidaran a la ciutadania a mantindre's activa esportivament també durant l'estiu. De fet, totes elles s'impartiran en format de classes dirigides per un professional esportiu i seran d'accés lliure i gratuït.

Un grupo de personas realiza una actividad deportiva dirigida en una playa de Castelló
Un grup de persones realitza una activitat esportiva dirigida en una platja de Castelló

En concret, estes classes guiades es realitzaran en horari de matí i de vesprada en les platges del Pinar, Gurugú i la platja del Serradal i la programació de classes s'estendrà fins al 15 de setembre. Entre els esports oferits en el programa es troben classes d'aquafuncional, tai-chi, calistenia, CAP, ioga. zumba o classes de gimnàstica per a persones que tenen mobilitat reduïda. Tota la informació, així com els horaris i la ubicació de cadascuna de les classes es pot consultar en este article.

Destacats