Obrin els supermercats de Castelló el 24 de juny, festiu de Sant Joan?

Descobrix què tendes i establiments comercials estaran oberts en la capital castellonenca el dia de Sant Joan

Guardar

Una tenda de Mercadona. Imatge: Xisco Navarro
Una tenda de Mercadona. Imatge: Xisco Navarro

La província de Castelló celebra demà dilluns 24 de juny el dia de Sant Joan, una festivitat que dona la benvinguda a l'estiu i que, tradicionalment, convida a la ciutadania a acudir a la platja la nit del 23 de juny per a festejar aquesta data. Encara que és un festiu que no està contemplat de manera oficial en el calendari laboral a nivell estatal, este sí que està considerat com un festiu regional. En el cas de la Comunitat Valenciana, el 24 de juny serà un dia festiu en tota l'autonomia, encara que es tractarà d'un festiu retribuït però recuperable, és a dir, els treballadors tindran dret a no acudir al seu lloc de treball, però hauran de recuperar eixes hores abans que finalitze l'any.

És per això que l'horari d'obertura de tendes, supermercats i grans superfícies comercials pot variar i veure's reduït o, directament, no obrir les portes per ser un dia festiu. Repassem en este article els supermercats i establiments d'alimentació que estaran oberts o tancats este 24 de juny en la ciutat de Castelló i les localitats del seu voltant. Mercadona, Consum, Carrefour o Lidl: obriran al públic o tindran la seua persiana baixada el dilluns 24 de juny?

En primer lloc, Mercadona seguirà la seua política de no obertura en jornades festives i ja ha anunciat que gran part dels seus locals estaran tancats este 24 de juny, tal com la majoria de festius. Així i tot, i a causa de l'inici de la temporada d'estiu, hi haurà algunes tendes de Mercadona que sí obriran. En concret, seran els supermercats situats a Benicarló-Papa Lluna, Benicàssim Platja, Moncofa, Marina d'Or i Peníscola.

D'igual forma que Mercadona, Consum ha optat per no obrir este 24 de juny. Encara així, alguns establiments Charter, del mateix grup que Consum, sí que estaran oberts este dilluns. Molts d'estos supermercats obriran en el seu horari habitual (de 9 a 22:30 hores); no obstant això, hi haurà uns altres que només ho facen en horari de demà de 9 a 14 hores. És per això que és recomanable consultar en la pàgina web de Charter els horaris de cadascun dels establiments.

Una tienda de Consum. Imagen: Xisco Navarro
Una tenda de Consum. Imatge: Xisco Navarro

D'altra banda, Carrefour ha anunciat que sí estarà obert en horari de 9 a 22 hores; el mateix farà Lidl, ja que esta cadena d'hipermercats també romandrà oberta des de les 9 del matí fins a les 22 hores.

Horari del Centre Comercial La Salera i El Corte Inglés

En el cas de les grans superfícies comercials com La Salera, des del centre han confirmat que romandran oberts este 24 de juny i mentre que l'hipermercat obrirà de 9 a 22 hores, les tendes ho faran de 10 a 22 hores. En el cas dels establiments d'oci i restauració, estos obriran al públic des de les 12 del migdia fins a la mitjanit.

Per la seua banda, El Corte Inglés tampoc tancarà, ja que tant els departaments comercials com el supermercat tindran un horari d'obertura especial des de les 11 fins a les 21 hores.

Destacats