L'Oficina de la Marjalería de Castelló respon a més de 800 consultes veïnals des d'agost de 2023

L'alcaldessa Begoña Carrasco es reunix amb el coordinador de l'Oficina de la Marjalería per a fer balanç del funcionament d'este nou recurs municipal

Guardar

La alcaldessa Begoña Carrasco fa balanç de les atencions ciutadanes en l'Oficina de Marjalería
La alcaldessa Begoña Carrasco fa balanç de les atencions ciutadanes en l'Oficina de Marjalería

L'Ajuntament de Castelló fa balanç de l'Oficina de Marjalería després de quasi un any de la seua entrada en funcionament i xifra en més de 800 les consultes veïnals que s'han resolt.

L'alcaldessa ha traslladat, després d'una reunió mantinguda amb el responsable d'esta oficina, Jorge Begués, que "el nombre de consultes que han arribat fins a esta nova oficina han sigut més de 800 o, la qual cosa és el mateix, més de 800 respostes que des del govern municipal donem als veïns i associacions d'esta zona de la nostra ciutat".

Entre les qüestions que més preocupen als veïns d'esta part de la ciutat, "estan els que tenen a veure amb la neteja de camins i séquies, closos, així com les que tenen a veure amb el subministrament de serveis públics, amb la seguretat o el proveïment d'aigua potable".

Quant a les millores en matèria de Seguretat, la màxima representant municipal s'ha referit a "l'ampliació de la plantilla del Grau amb dos agents de Policia Local més, passant de 10 a 12 agents, a més de la posada en marxa d'un dispositiu especial en els esdeveniments multitudinaris de l'estiu".

D'altra banda, "arriben també consultes referents a la regularització d'habitatges i un altre tipus de qüestions com són els avisos per la presència de senglars transitant per la zona".

Begoña Carrasco ha remarcat que "des de l'oficina es coordina i orienta als veïns sobre el procés de legalització d'habitatges, assessorant els propietaris perquè este tramite els siga el més àgil i senzill possible".

L'alcaldessa ha destacat en este sentit que "gràcies a l'engegada d'esta oficina, l'atenció és immediata, igual que la coordinació entre les diferents àrees municipals que requerixen la seua atenció".

Destacats