Sanitat posa en marxa l'Agenda Vacacional per a poder adaptar la vacunació a les vacances estivals

Els ciutadans poden informar sobre les setmanes que estaran fora de la Comunitat perquè no se’ls cite durant aqueixes dates

Sanitat posa en marxa l'Agenda Vacacional per a poder adaptar la vacunació a les vacances estivals
01/07/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat en marxa en la pàgina web una Agenda Vacacional perquè els ciutadans de la Comunitat Valenciana puguen adaptar la vacunació enfront del coronavirus en funció de les seues vacances estivals.

En aquest sentit, la consellera de Sanitat, Ana Barceló ha assenyalat que “la finalitat és facilitar als ciutadans que puguen gaudir del seu període de vacances, i vacunar-los quan estiguen disponibles”.

Per això, en la pàgina web (http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/calendario-vacuna) la persona entre 18 i 39 anys que està esperant la cita per a la seua primera dosi pot accedir a un formulari en el qual pot indicar en una agenda de vacunació les setmanes que romandrà fora i que, per tant, no podrà acudir a vacunar-se.

D’aquesta manera, s’ajornarà la citació per a quan estiga disponible, respectant l’ordre de vacunació que s’està duent a terme en la Comunitat Valenciana, que és per grups d’edat.

A més, s’enviarà un SMS amb l’enllaç a la web a les persones entre 18 i 39 anys que es preveu citar al llarg de l’estiu.

Segons ha explicat Barceló, “des de Sanitat s’ha posat en marxa aquesta mesura amb la finalitat de planificar de manera eficient el procés de vacunació durant aquest estiu, i mantenir així el bon ritme d’immunització en la Comunitat Valenciana”.

Cal assenyalar que aquesta mesura va dirigida a persones que estan pendents de rebre la primera dosi de la vacuna Covid-19, ja que les persones que estan pendents de rebre la segona dosi ja tenen una citació prèvia realitzada en el moment que li van posar la primera vacuna.

Els requisits per a poder indicar les vacances i no ser citat durant aqueixes dates són: tindre entre 18 i 39 anys (nascuts entre 1982-2003 inclusivament), no haver rebut cap dosi de la vacuna Covid i no tindre cap cita prevista de vacunació Covid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari