El Satsang Ioga Fest arriba a Castelló

La XII edició d'este festival se celebra els dies 5, 6 i 7 de juliol i arriba al parc de la Pineda per primera vegada

Guardar

Presentació del Satsang Yoga Fest
Presentació del Satsang Yoga Fest

Castelló acull este cap de setmana la XII edició del Satsang Ioga Fest, un esdeveniment que fusiona música, tallers vivencials, ciència, espiritualitat, conferències, art i dansa, sempre mantenint el ioga com a essència.

La tinenta alcalde del Grau, Ester Giner, i la regidora de Turisme, Arantxa Miralles, han assistit a la inauguració d'una nova edició del festival, que comptarà amb més de 30 ponents, 22 tallers i 8 artistes de renom nacional.

A més, el Satsang Ioga Fest comptarà amb visitants de tots els racons d'Espanya amb les platges de Castelló com a principal escenari. En este sentit, la regidora de Turisme ha indicat que "és una gran oportunitat per a dinamitzar la nostra oferta turística de cara a la temporada estival i posar en valor els nostres recursos naturals i culturals".

Una nova ubicació

"A petició dels organitzadors, esta edició tindrà lloc per primera vegada al parc de la Pineda, un entorn natural que brinda un espai ampli i obert per a la creativitat, el moviment, la unió i l'expansió de la consciència individual i col·lectiva", ha indicat la regidora de Turisme. A més, "la proximitat amb les nostres platges els permetrà poder gaudir d'elles en la millor temporada de l'any".

Zona exclusiva i zona gratuïta

Una de les principals novetats d'esta edició són les activitats que es duran a terme en la zona exclusiva Satmoon. En este espai, el públic podrà participar en tallers, assistir a ponències de psicologia i neurociència, així com gaudir d'espectacles de dansa i actuacions musicals, creant una experiència completa d'aprenentatge i entreteniment.

El festival també oferix una secció gratuïta anomenada SatSun. En este espai, es comptarà amb professionals de diferents centres de la província que duran a terme sessions de ioga infantil, ioga terapèutic o *acroyoga, entre altres modalitats. Segons Miralles, amb esta iniciativa "es busca fer accessible la pràctica del ioga a tots els assistents que ho desitgen, ensenyant algunes nocions bàsiques". L'accés serà lliure fins a completar aforament.

A més, esta edició del Satsang Ioga Fest compta amb un espai per a foodtrucks en el qual s'oferixen una gran varietat d'opcions gastronòmiques, així com un mercat amb productes relacionats amb el ioga. A més, hi haurà una zona terapèutica on s'oferiran massatges holístics i sessions de reflexologia i on hi haurà diferents expositors per a entitats.

Per part seua, la tinenta alcalde del Grau ha assenyalat que "este festival és una oportunitat més per a impulsar l'economia del districte marítim, proporcionant les millors condicions per als nostres visitants. Volem portar riquesa i desenvolupament al Grau, i el Satsang Ioga Fest és un exemple perfecte de com podem aconseguir-lo".

Destacats