El TRAM de Castelló tindrà un servei especial nocturn per les festes de Sant Joan i Sant Pere

Els divendres, caps de setmana i vespres de festius l'horari del TRAM s'allargarà fins a les 6 de la matinada

Guardar

El TRAM de Castelló en circulació
El TRAM de Castelló en circulació

Les diferents celebracions que inundaran la ciutat de Castelló del 22 al 30 de juny augmentaran el trànsit de persones, sobretot en horari nocturn, ja que molts actes de les festivitats de Sant Joan i Sant Pere es duran a terme a la nit. És per això que la Conselleria de Medi ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha anunciat que es reforçarà el servei del TRAM de Castelló per a facilitar el desplaçament d'aquelles persones que vulguen acudir a estos actes.

En concret, des del departament autonòmic han apuntat que es reforçaran els serveis nocturns de divendres, dissabte i vespra de festiu, que passaran a ser cada mitja hora en l'horari habitual fins a les 3 hores. A més, també s'ampliarà el servei nocturn amb un servei cada hora des de les 3 hores fins a les 6 hores.

A més, de dilluns a dijous s'oferiran serveis especials entre les 22 hores i les 2 hores i el pas dels combois tindrà una freqüència d'una hora. En el cas del servei diürn del TRAM, des de la Conselleria han indicat que este no patirà canvis ni modificacions i se seguiran els horaris habituals de pas.

Horaris dels serveis nocturns del TRAM

D'esta manera, l'ampliació d'horaris de pas del TRAM anunciada per la Conselleria es durà a terme entre els dies 22 de juny i 30 de juny, coincidint amb la nit de Sant Joan i la setmana de festes de Sant Pere en el Grau de Castelló.

En eixa línia, els horari dels serveis nocturns seran els següents: el dissabte 22, diumenge 23, divendres 28 i dissabte 29 des de les 22 fins a les 3 de la matinada hi haurà servei cada 30 minuts; a partir de les 3 i fins a les 6 del matí també hi haurà servei de TRAM, però la seua freqüència de pas s'allarga a cada hora.

En el cas dels dies entre setmana —és a dir el dilluns 24, dimarts 25, dimecres 26 i dijous 27 de juny— també s'ha programat un servei especial nocturn del TRAM encara que este només serà des de les 22 hores fins a les 2 de la matinada i els combois passaran cada 30 minuts.

Destacats