Vicente Sorlí i Nacho Marín: pregoners de les festes de la Magdalena 2023

L’alcaldessa ha comunicat a ambdós que han estat escollits per a llegir els versos de Bernat Artola i Vicent Pau Serra en les festes

foto de slowphoto.es

Vicente Sorlí i Nacho Marín: pregoners de les festes de la Magdalena 2023

Les festes de la Magdalena de Castelló 2023 ja tenen als dos protagonistes que faltaven. Vicente Sorlí Clemente i Nacho Marín Selma són els pregoners de les festes fundacionals per a enguany, tal com els ha comunicat la mateixa alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

La primera edil ha triat als castellonencs després de la prova de tots i totes les aspirants celebrada la setmana passada al Palau de la Festa. Aquest dimarts ha anunciat així que seran ells els qui pregonen els versos de Bernat Artola i Vicent Pau Serra en les festes, que se celebren de l’11 al 19 de març amb una programació molt esperada per tots i totes després de superar la pandèmia de la COVID-19.

Així, Vicente Sorlí Clemente (Castelló, 1973) serà el pregoner de les festes. És Enginyer Superior en Informàtica i del seu vincle amb la festa destaca la seua participació en les rondes de maig com a part del grup Rosa de Maig, del qual és solista i guitarra i amb el qual va ser nomenat Adelantat de l’Aljama. També forma part de la Colla Arrop i Tallaetes i va ser nomenat Barrero de l’Any de l’Associació de Barreros de la Mare de Déu del Lledó. A més, és membre de l’Associació Moros d’Alqueria.

D’altra banda, amb tan sols catorze anys, Nacho Marín Selma (Castelló, 2008) serà el pregoner infantil. Segons ha detallat l’ajuntament, estudia 3r de l’ESO en el col·legi Ramiro Izquierdo. Del seu currículum fester destaca que en la passada edició de la Magdalena va ser president infantil de la gaiata 17 Tir de Colom. A més, s’ha criat en una família amb una àmplia tradició festera i el seu iaio va ser pregoner de les festes de la Magdalena de l’any 2000.

Així, les festes de la Magdalena de Castelló 2023 inicien el compte arrere per a aquesta edició tan especial, de la qual ja s’han avançat alguns dels actes principals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari